BEACH VOLLEY

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Σέρβιραν στον… ουρανό (fot-vid)!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Σέρβιραν στον… ουρανό (fot-vid)!

Oι Αυστριακοί παγκόσμιοι πρωταθλητές του 2017, Κλέμενς Ντόπλερ/Αλεξ Χόρστ και οι Νορβηγοί πρωταθλητές U20 (Λάρνακα, 2015) Άντερς Μολ/Κριστιάν Σόρουμ πρωταγωνίστησαν στην μεγαλύτερη πρόκληση beach volleyball της χρονιάς, παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα στην κορυφή ενός γιγαντιαίου τροχού στην Βιέννη!

Στο πλαίσιο της πρόσφατης παρουσίασης  του φετινού τουρνουά World Tour της Swatch ‘A1 Major Vienna’ (31/7-5/8) οι δύο ομάδες αντιμετώπισαν τους φόβους τους, παίζοντας σε ένα “αλλιώτικο” γήπεδο, 65 μέτρα από το έδαφος, στον δημοφιλή τουριστικό προορισμό της πόλης, τον τροχό Riesenrad Ferris.

DOPLER_HORST

“Φοβόμουν και εξακολουθώ να φοβάμαι (γέλια). Είχα κλειστά τα μάτια μου ανεβαίνοντας προς τα πάνω, αλλά όταν φτάσαμε στην κορυφή τα άνοιξα και είδα μια απίστευτη θέα. Ήταν κάτι που έχεις την ευκαιρία μια φορά να το κάνεις στη ζωή, “είπε ο Χόρστ, δείχνοντας να το διασκεδάζει στη γιγαντιαία “ρόδα” του Λούνα Πάρκ του πάρκου Πράτερ.

A1 MAJOR_VIENNAjpg

Από την πλευρά του ο συμπαίκτης του Ντόπλερ τόνισε πως “Το Riesenrad είναι διάσημο παγκοσμίως. Το να είσαι πάνω από αυτό και όχι μέσα σε αυτό, παίζοντας beach volleyball, είναι κάτι το αξέχαστο”.

mol_sorum

Εκστασιασμένοι από την πλευρά τους ήταν και οι “Βίκινγκς” πρωταθλητές Ευρώπης U20 (Λάρνακα 2015), Μολ/Σόρουμ, που έχουν στην καρδιά τους την Αυστρία, αφού λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά πέρυσι στέφθηκαν στο Μπάντεν και πρωταθλητές Ευρώπης U22: “Η Βιέννη είναι μια όμορφη πόλη. Μας έκανε μία… ξενάγηση ο Κλέμενς (σ.σ Ντόπλερ) από την κορυφή, δήλωσε ο δίμετρος άσος της Νόλικο Μαασέικ, Μολ που συμπλήρωσε: “Τώρα ξέρουμε πού ζουν, ποια είναι τα διάφορα κτίρια και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε. Ελπίζουμε ότι μπορούμε στο Red Bull Beach Arena θα παίξουμε εναντίον των Αυστριακών και θα “σιωπήσουμε” το τεράστιο κοινό “.

Fotos/video: FIVB

Δείτε τα εντυπωσιακά Video