ΔΙΕΘΝΗ

Από Αμμόχωστο ξεκινά η προπονητική καριέρα του Χριστοφιδέλη

Από Αμμόχωστο ξεκινά η προπονητική καριέρα του Χριστοφιδέλη

Όσοι περίμεναν ότι από τη στιγμή που “κρέμασε τη φανέλα του”, ο σπουδαίος Κώστας Χριστοφιδέλης, θα έμενε για κάποιο διάστημα μακριά από το φιλέ και τα γήπεδα, λογάριαζαν μάλλον χωρίς τον… ξενοδόχο.

Η σημαντική αυτή μορφή του Ελληνικού βόλεϊ και πολυνίκης στους τίτλους του αθλήματος, εδώ και λίγες ώρες άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, αναλαμβάνοντας το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της κυπριακής ομάδας της Ανόρθωσης.

Μάλιστα η ομάδα της Αμμοχώστου καλωσόρισε στην οικογένειά της και επίσημα τον Καβαλιώτη τεχνικό πλέον και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά η επίσημη σελίδα της Ανόρθωσης

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ( τμήμα πετόσφαιρας ανδρών ) ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον προπονητή πετόσφαιρας κ Κώστα Χριστοφιδέλη.

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης είναι 42 ετών ( 26/06/1977 ) γεννημένος στην Καβάλα απ΄ όπου έχει ξεκινήσει και την επαγγελμάτικη του ενασχόληση με την πετόσφαιρα για να ακολουθήσει μια λαμπρή πορεία στον Ολυμπιακό , Παναθηναικό , Ηρακλή και ΑΟΠ Κηφησίας .

Στην καριέρα του κατέκτησε 2 Κύπελλα Κυπελλούχων Ευρώπης , 11 Πρωταθλήματα Ελλάδας , 9 Κύπελλα , 4 Λιγκ Καπ και 1 Σούπερ Καπ.

Η μεγαλύτερη διάκριση για τον Κώστα Χριστοφιδέλη αποτελεί η 5η θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 στην Αθήνα με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Η οικογένεια της Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλοσωρίζει τον Κώστα Χριστοφιδέλη στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του.