Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Απο Θεσσαλονίκη στον Πειραιά ο Σακόγλου

Απο Θεσσαλονίκη στον Πειραιά ο Σακόγλου

Η εξαιρετική χρονιά που είχε ο Χάρης Σακόγλου στο φετινό πρωτάθλημα με την φανέλα της ΜΕΝΤ αποτέλεσε ουσιαστικά το… «διαβατήριο» για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό με τους «ερυθρόλευκους» να τον ανακοινώνουν και επίσημα.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι πλέον ο Χάρης Σακόγλου. Ο 25χρονος Θεσσαλονικιός διαγώνιος έκανε μια γεμάτη χρονιά με τη ΜΕΝΤ και μάλιστα ήταν από τους παίκτες που κλήθηκαν στην προετοιμασία της Εθνικής από τον Σωτήρη Δρίκο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπειτα από συντονισμένες κινήσεις και κάτω από απόλυτη μυστικότητα απέκτησαν τον νεαρό διαγώνιο ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτες του Ολυμπιακού τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας στο χώρο του βόλει. Ευελπιστώ ότι μετά τους χαμένους τίτλους της προηγούμενης σεζόν η ομάδα θα ανακάμψει και θα πετύχουμε όλους τους στόχους. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω στην επίτευξη αυτών των στόχων. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού που με εμπιστεύεται στη θέση του διαγώνιου και θα προσπαθήσω να βάλω τα δυνατά μου για να τους βγάλω ασπροπρόσωπους».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Χάρη Σακόγλου. Ο διεθνής διαγώνιος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1 χρόνο. Ο Χάρης Σακόγλου γεννήθηκε 1/7/1990 έχει ύψος 1.94 και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στη ΜΕΝΤ».