A2

Από τον ΠΑΟ στον Πανερυθραϊκό ο Ρουσόπουλος

Από τον ΠΑΟ στον Πανερυθραϊκό ο Ρουσόπουλος
O Θεοφάνης Ρουσόπουλος τη νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνιστεί με τον Πανερυθραϊκό, όπου και θα είναι ο νέος μαέστρος της ομάδας των βορείων προαστίων.
Η ομάδα της Ερυθραίας, η οποία θα αγωνιστεί στον 1ο υποόμιλο του Α’ ομίλου της Α2 Ανδρών, πιστή στην πολιτική της να στηρίζει και να στηρίζεται σε νέους Έλληνες αθλητές συμφώνησε με τον διεθνή με τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Εφήβων πασαδόρο, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στον ΟΠΕ Χαλκίδας και την τελευταία διετία αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό.
«Ευχαριστώ τη διοίκηση του Πανερυθραϊκού και τον προπονητή της ομάδας κ.Σπύρο Νικολάκη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ο Πανερυθραϊκός είναι μια ομάδα που κάνει δουλειά σε βάθος στις ακαδημίες, δίνει ευκαιρίες σε νέους Έλληνες αθλητές και παρόλο που είμαστε σε έναν δύσκολο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό όμιλο είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά», δήλώσε ο νεαρός άσος.
A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...