BETOSFAIRA

Από Τσεχία σε… Σουηδία

Από Τσεχία σε… Σουηδία

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους της στήλης. Η βασική μας επιλογή ήταν από χθες η Πρίμπραμ στην Τσεχία στο 2,10 και σήμερα έχει κατρακυλήσει στο 1,30, ενώ κοιτάμε και Σουηδία ποντάροντας στην Χάμπο.

Στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχει μια επιλογή που η απόδοση της είναι εκτός τόπου και χρόνου και αναφέρομαι στο διπλό της Χαμπο για το Σουηδικό πρωτάθλημα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τον λόγο για τον οποίο επιλέξαμε το συγκεκριμένο σημείο…

Σολεντουνα-Χαμπο

Οι δυο  ομάδες έδωσαν 3 φιλικά και στα 3 επικράτησε η Χαμπο. Στα προηγούμενα ματς ,ο ακραίος της Χαμπο δεν έπαιζε γιατί δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής όμως σε αυτόν τον αγώνα επιστρέφει και θα δώσει παρών.

Η ομάδα βγήκε ενισχυμένη από  το μεταγραφικό παζάρι .Για όλα τα παραπάνω το 3.25 φαντάζει ιδανικό για μπετ στα μάτια μου. Έχουμε παραπάνω από 32% πιθανότητες για νίκη σήμερα. Κάνουμε value ποντάρισμα και περιμένουμε.

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.