Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αποδέσμευσαν και ευχαρίστησαν Ρούση

Αποδέσμευσαν και ευχαρίστησαν Ρούση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του δευτεραθλητή του φετινού πρωταθλήματος Πανναξιακού ευχαρίστησε τον προπονητή Γιώργο Ρούση για την επιτυχημένη συνεργασία, καθότι λόγω των αρχαιρεσιών για τη γενική συνέλευση που ορίζει το καταστατικό του συλλόγου ουδείς μπορεί να δεσμευτεί από τώρα για το τι μέλλει γενέσθαι στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου.

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός του ΠΑΟΝ, Γιώργος Ρούσης είχε προτεραιότητα τη συζήτηση με την ομάδα της Νάξου, παρόλο που είναι κοινό μυστικό ότι είχε ήδη προσεγγιστεί από τον ΑΟ Θήρας. Μετά από αυτές τις εξελίξεις ο Πανναξιακός ουσιαστικά τον… αποδεσμεύει ώστε να αναζητήσει και επίσημα το νέο σταθμό της καριέρας του που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στην ομάδα της Σαντορίνης.

Εξάλλου, ήδη στον ΑΟΘ έχουν κάνει κρούσεις σε αθλήτριες εντός και εκτός Ελλάδας και αναμένουν απαντήσεις!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου:

“Ο σύλλογός μας πολύ σύντομα θα οδηγηθεί σε εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση και διενέργεια εκλογών όπως προβλέπεται από το καταστατικό του, καθώς λήγει η διετής θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου. Είναι συνεπώς αδύνατο τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. να δεσμεύσουν τη μελλοντική διοίκηση του συλλόγου, με μια τόσο σημαντική απόφαση όπως αυτή της επιλογής του προπονητή για τη γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης.

Με τις δεδομένες συνθήκες λοιπόν, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά τον Γιώργο Ρούση για την άψογη και απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία μας, να του ευχηθούν κάθε επιτυχία με την Εθνική μας ομάδα και καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.