ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Κ για τα πρωταθλήματα της Κρήτης

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Κ για τα πρωταθλήματα της Κρήτης

Το Δ.Σ. της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης, ανακοίνωσε την Δευτέρα αποφάσεις του για τα πρωταθλήματα ευθύνης της, αλλά και τους πρωταθλητές της Β΄Εθνικής σε άνδρες – γυναίκες, που ανεβαίνουν στην Α2 Κατηγορία.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Κ, λαμβάνοντας υπόψη την γενικότερη κατάσταση όπως εξελίσσεται σε σχέση με τον covid 19, τις αποφάσεις της Ε.Ο.ΠΕ και τις προβλέψεις του άρθρου 8 του Ν.4684 (Δυνατότητα Τροποποίσησης Κανονισμώνς και Προκηρύξεων Αθλητικών Διοργανώσεων με άμεση ισχύ) ΦΕΚ Α86/25-04-20 (κύρωση απο τις 30/03/20 “Μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας τηου κορονοιού και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις), στην με αρ 02/ 22-05-2020 συνεδρίαση του, αποφάσισε:

Την ολοκλήρωση όλων των αγώνων του πρωταθλήματος Αγοριών Κ18 και την διεξαγωγή της τελικής φάσης όπως αυτή περιγράφεται στην με αρ 222/05-09-2020 Συμπληρωτικη Ειδική Προκήρυξη αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
Την διεξαγωγή της ημιτελικής (ΧΙΑΣΤΙ) και τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ18 για την ανάδειξη πρωταθλήτριας ομάδας. (Για τον τρόπο ανόδου απο την Β κατηγορία στην Α και υποβιβασμού απο την Α κατηγορία στην Β θα ληφθεί απόφαση σε νέο Δ.Σ έπειτα απο διαβούλευση με τα ενδιαφερόμενα σωματεία)
Την λήξη των πρωταθλημάτων Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α και Β κατηγορίας, χωρίς ανάδειξη πρωταθλήτριας ομάδας.
Οι αγώνες προγραμματίζονται να ξεκινήσουν στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου, αναλόγως των συνθηκών, για το οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν αναλυτικά και εγκαίρως.

Εξάλλου σε προηγούμενη ανακοίνωσή του το Δ.Σ.της ΕΣΠΕΚ αναφέρει τα εξής:

Έπειτα από τις με αρ. 61/07-05-2020 και 62/19-05-2020 αποφάσεις της ΕΟΠΕ που αφορούν αντίστοιχα στην οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων ευθύνης της ΕΟΠΕ, και τόν τρόπο ανάδειξης πρωταθλήτριας ομάδας και σύμφωνα με την με αρ. 46/25-05-2020 Συμπληρωματική Ειδική Προκήρυξη της ΕΣΠΕΚ Β΄Εθνικής- Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών, η ΕΣΠΕΚ ανακηρύσσει πρωταθλητές:

Β΄Εθνική – Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανδρών: Σ.Φ.Π.ΧΑΝΙΩΝ

Β΄Εθνική – Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γυναικών: Ν.ΟΠΕ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ