ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Αποσύρθηκε ο Μελισσουργός

Αποσύρθηκε ο Μελισσουργός

Την απόσυρσή της υποψηφιότητάς του από τις εκλογές της ΕΟΠΕ ανακοίνωσε ο Γιώργο Μελισσουργός τονίζοντας πως από την στιγμή που δεν υπήρξε σύγκλιση και συναίνεση αποχωρεί προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία και να μην υπάρξει και 3η εκλογική αναμέτρηση.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού VOLLEY 2012

«Μετά από τέσσερις σχεδόν μήνες συζητήσεων, διαπραγματεύσεων και ανταλλαγής απόψεων είναι πλέον φανερό ότι δεν κατέστη εφικτή η απαραίτητη σύγκλιση για τη δημιουργία ενός ενιαίου ψηφοδελτίου με τη συμμετοχή των καλύτερων από όλες τις παρατάξεις όπως σταθερά προτείναμε και επιμέναμε σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Ως VOLLEY 2012 παραμείναμε σταθεροί στις αρχές και τα πιστεύω μας από την αρχή υποστηρίζοντας με κάθε δυνατό τρόπο την αναγκαιότητα για σύνθεση και συνένωση όλων των τάσεων έτσι ώστε η επόμενη τετραετία να λύσει αφενός μεν τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν το άθλημα μας τα τελευταία δέκα χρόνια και αφετέρου δε να βάλει τις βάσεις για την αναγέννηση της Ομοσπονδίας.

Αφού η σύγκλιση και η συναίνεση δεν επικράτησαν, η κίνηση μας VOLLEY 2012 πήρε ομόφωνα την απόφαση, και παρά το θετικό αποτέλεσμα των πρώτων εκλογών, να μην λάβει μέρος ως παράταξη στις επερχόμενες εκλογές της 17/12/16 σε μία προσπάθεια μείωσης των υποψηφιοτήτων έτσι ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία και να αποφευχθεί, ει δυνατόν, η σχεδόν σίγουρη τρίτη συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση, σε περίπτωση που συμμετείχαμε και πάλι τέσσερις ξεχωριστές παρατάξεις.

Δηλώνω δε πως δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για τις εκλογές της ΕΟΠΕ και θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλα τα μέλη της κίνησης VOLLEY 2012 για την τιμή, την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στην συνεπή και απολύτως ομαδική πορεία μας. Προτρέπω τα μέλη να παραμείνουμε όλοι μας ενεργοί στα κοινά του βόλεϊ, με όποια ιδιότητα μπορεί ο καθένας να προσφέρει ανιδιοτελώς στο παρόν και το μέλλον.

Τέλος και πάνω απ’ όλα, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά όλα τα σωματεία που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές του Σεπτεμβρίου και εύχομαι από καρδιάς ένα καλύτερο αύριο στο Ελληνικό βόλεϊ».

Για την Κίνηση

VOLLEY 2012

Γιώργος Μελισσουργός

Volley 2012