ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αποστολογιωργάκης: «Η ΑΕΚ πρέπει να βρίσκεται ψηλά συνέχεια»

Αποστολογιωργάκης: «Η ΑΕΚ πρέπει να βρίσκεται ψηλά συνέχεια»
Στο στόχο επιστροφής της ΑΕΚ στα μεγάλα σαλόνια στάθηκε τόσο ο ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανώλης Αποστολογιωργάκης όσο και η Σία Τοτσίδου. 

Ο προπονητήςτης ΑΕΚ Μανώλης Αποστολογιωργάκης δήλωσε: «Σε κάποια κομμάτια παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί. Προσπαθούσαμε να πιέσουμε στο σερβίς γιατί ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στο φιλέ. Σε κάποια κομμάτια το καταφέραμε, σε άλλα όχι. Νομίζω ότι αν το κυνηγούσαμε λίγο παραπάνω ίσως να φεύγαμε με κάτι περισσότερο από το γήπεδο. Έτσι κι αλλιώς γνωρίζαμε ότι το έργο μας ήταν δύσκολο. Είμαστε χαρούμενοι που βρεθήκαμε στις Σέρρες. Η ΑΕΚ πρέπει να βρίσκεται ψηλά συνέχεια και αυτός είναι ο στόχος μας».Σία Τοτσίδου: «Το χαρήκαμε, τώρα το μυαλό μας στα πλέι οφ της Pre League»

Η ακραία της Ένωσης Σία Τοτσίδου τόνισε: «Ξέραμε ποια ομάδα είχαμε να αντιμετωπίσουμε και ξέραμε ότι θα βρεθούμε στον τελικό ως αουτσάιντερ. Αυτό μας έδωσε το δικαίωμα να παίξουμε με μεγαλύτερη ελευθερία. Κατά περιόδους είχαμε ανταγωνιστικό προφίλ αλλά ο Ολυμπιακός με την κλάση των παικτριών του μας άσκησε πίεση. Ήταν χαρά μας που βρεθήκαμε στη γιορτή του φάιναλ φορ στις Σέρρες και το μυαλό μας πλέον είναι στα πλέϊ οφ της Pre League. Θέλουμε να επιστρέψουμε στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ εκεί που πρέπει να βρίσκεται η ΑΕΚ».