Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αποθέωση Κοβάτσεβιτς στον Πειραιά

Αποθέωση Κοβάτσεβιτς στον Πειραιά

Με χαμόγελα και αισιοδοξία για μια ακόμη πετυχημένη χρονιά, γεμάτη τίτλους και επιτυχίες, ξεκίνησε απο το Ρέντη ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του, με τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να γνωρίζει την αποθέωση για το ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο που κατέκτησε με την Σερβία στο Ρίο.

Απο το γήπεδο όπου τελείωσε η περσινή χρονιά με πανηγυρισμούς και ντάμπλ ξεκίνησε ο Ολυμπιακός.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ήταν ο πρωταγωνιστής στο πρώτο “ερυθρόλευκο” ραντεβού στο Ρέντη καθώς βρέθηκε στο επίκεντρο των σχολίων για την επιτυχία της Σερβίας δεχόμενος συνεχόμενα συγχαρητήρια από όλες τις αθλήτριες του που τον υποδέχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με ένα  ζεστό χειροκρότημα.

Το παρών στην πρώτη προπόνηση έδωσαν η Στέλλα Χριστοδούλου (σ. ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα), η Αρέτα Κονόμι, η Αρετή Τέζα, η Ειρήνη Κοκκινάκη, η Κωνσταντίνα Βλαχάκη, η Έλενα Μιλεντίγεβιτς, η Όλγα Ζαμπάτη, η Μαρία Μικέλη, η Γεωργία Λιόλιου ενώ το νέο πρόσωπο ήταν η Ζένια Τσίμα. Απουσίαζαν από την πρώτη προπόνηση η Κατερίνα Γιώτα, η Σάσκια Χίπε, η Νατζέγια Μαλασάϊ, η Τζίνα Λαμπρούση, η Μελίνα Εμμανουηλίδου οι οποίες θα ενσωματωθούν το επόμενο διάστημα στην προετοιμασία.

Παράλληλα πριν την έναρξη του προγράμματος ο team manager του Ολυμπιακού, Νίκος Κατσιούρας παρουσίασε τα νέα μέλη του προπονητικού επιτελείου το οποίο έχει ως εξής:  Γυμναστής, Δημήτρης Βελλιανίτης, επικεφαλείς φυσιοθεραπευτές Έλενα Ζερβακάκη και Άκης Στρατάκης και φυσιοθεραπευτής, Γιώργος Γλακουσάκης.

Στις δηλώσεις του ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς υπογράμμισε :«Ξεκινάμε την ημερομηνία που είχαμε συμφωνήσει αρκετό καιρό πριν, για μένα αυτό δεν είναι πρόβλημα. Δεν χρειάζομαι κάποιες παραπάνω μέρες για ξεκούραση. Ήθελα και εγώ να ξεκινήσει η προετοιμασία και φυσικά αυτό που περιμένουμε για τη νέα σεζόν, είναι αυτό που πρέπει να περιμένει. Ο Ολυμπιακός έχει κάθε χρονιά υψηλούς στόχους. Φυσικά να πάρει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να κάνει όχι μόνο ένα, αλλά δύο και τρία βήματα παραπάνω στην Ευρώπη από ότι τις προηγούμενες χρονιές».

Απο την πλευρά της η αρχηγός του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε «Εύχομαι αρχικά καλή αρχή στην ομάδα μου. Πάνω από όλα να έχουμε όλοι υγεία και είμαι σίγουρη ότι έτσι θα επιτευχθούν όλοι οι στόχοι. Ο βασικός κορμός έχει μείνει από πέρσι  ίδιος. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα γιατί έχει διατηρήσει τη χημεία της. Έχουν γίνουν δυο πολύ καλές προσθήκες, της Ζένιας Τσίμα και της Σάσκια Χίπε και είμαστε όλοι έτοιμοι με πολύ μεγάλη όρεξη για να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι ίδιοι με πέρσι. Να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη».

Η Ζένια Τσίμα που μετακόμισε αποτον Παναθηναϊκό στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό στις πρώτες δηλώσεις ως “ερυθρόλευκη” τόνισε «Ξεκινάει μια νέα χρονιά με πολύ όρεξη. Ελπίζω να έχουμε υγεία, να είμαστε δυνατές, να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να φτάσουμε τους στόχους μας».