A2

Αποθέωση στην Κόρινθο (foto)

Αποθέωση στην Κόρινθο (foto)

Την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας γνώρισε η αποστολή της Κορίνθου κατά την επιστροφή στην βάση της μετά την πρόκριση στο τελικό τουρνουά ανόδου που εξασφάλισε στην Λάρισα… Συγχαρητήριο μήνυμα από τον Δήμαρχο Κορίνθου, Αλέξανδρο Πνευματικό…

Έχοντας πετύχει το 3×3 στη Λάρισα και μάλιστα με εντυπωσιακές ανατροπές απέναντι σε ΧΑΝΘ και Λαμία η Κόρινθος προκρίθηκε πανηγυρικά στο τελικό μπαράζ ανόδου γνωρίζοντας την αποθέωση.

Η επιστροφή της ομάδας στην Κόρινθο έγινε με πανηγυρικό τρόπο αφού την «ερυθρόλευκη” αποστολή  υποδέχθηκαν στο κλειστό φίλοι, γονείς των αθλητριών αλλά και αρκετοί φίλαθλοι που με τα καπνογόνα και τα συνθήματα έκαναν τη νύχτα μέρα…

korinthos-ypodoxh-2017 korinthos-pyrotexnimata-2017

Την ίδια ώρα τα δεκάδες πυροτεχνήματα δημιούργησαν μια όμορφη εικόνα με τα χαμόγελα και τα συγχαρητήρια να δίνουν και να παίρνουν σε όλους που έδωσαν πλέον ραντεβού για το μεγάλο στοίχημα της ανόδου στην Α1.

Με αφορμή την πρόκριση της ομάδας στο τελικό τουρνουά ανόδου της Α2 γυναικών ο Δήμαρχος Κορινθίων, Αλέξανδρος Πνευματικός έδωσε τα συγχαρητήρια του στις αθλήτριές του ΑΣΠ Κορίνθου και με γραπτή του ανακοίνωση τονίζει:

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα ΑΣΠ Κόρινθος Βόλεϋ γυναικών για την πρόκριση τους στο final four.

Η πρόκριση αυτή μας γεμίζει ελπίδα , χαρά αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν βασίζεται στο ήθος , στο αγωνιστικό πνεύμα , στη σκληρή δουλειά και στην δύναμη ψυχής που εσείς διαθέτετε.

Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν στις βολειμπολίστριες , στην τεχνική ηγεσία, την διοίκηση , σε όλο το επιτελείο του σωματείου, σε όλους τους αφανείς ήρωες αυτής της μεγάλης επιτυχίας ,αλλά και στους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας σε όλη την μέχρι τώρα πορεία.

Ο Δήμος Κορινθίων θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα σας και να υποστηρίζει όλες σας τις προσπάθειες.

Εύχομαι από καρδιάς , καλή δύναμη , καλή συνέχεια και η πρόκριση στο final four να αποτελέσει την αφετηρία μιας σειράς επιτυχιών και διακρίσεων στο μέλλον».

Αλέξανδρος Πνευματικός

Δήμαρχος Κορινθίων

Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...