Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αρχή με όνειρα και φιλοδοξίες για Κόρινθο

Αρχή με όνειρα και φιλοδοξίες για Κόρινθο

Την πρώτη της προπόνηση εν όψει της συμμετοχής της στην Α1 των γυναικών πραγματοποίησε η Κόρινθος με τον τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Γιώργο Μπάκουρα να βλέπει παλιές και νέες αθλήτριες να ξεκινούν με ενθουσιασμό, χαμόγελα και αισιοδοξία…

Μετά την εξαιρετική περσινή χρονιά η Κόρινθος ξεκίνησε την προετοιμασία της βάζοντας τις βάσεις για μια ακόμη καλή χρονιά που βρίσκει την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία.

Η φετινή πρώτη προπόνηση για όλους στην ομάδα ήταν μια ξεχωριστή στιγμή. Μια στιγμή δικαίωσης όλων των κόπων των τελευταίων ετών, αλλά και ευθύνης για την επόμενη μέρα της Κορίνθου στην Α1.

Ο τεχνικός των Κορίνθιων Γιώργος Μπούκουρας καλωσόρισε παλιές και νέες αθλήτριες που δήλωσαν έτοιμες να ριχθούν στην μάχη της μεγάλης κατηγορία σε μια απαιτητική νέα αγωνιστική περίοδο.

Παρών στο πρώτο προσκλητήριο της χρονιάς η διοίκηση της ομάδας αλλά και αρκετοί φίλαθλοι που έδειξαν πως θα είναι και φέτος στο πλευρό των αθλητριών και της προσπάθειας που θα κάνουν.

Σε αντίθεση με την Σέβα πασαδόρο Μίνα Μπάτακ που έδωσε κανονικά το παρών στην πρώτη προπόνηση η Kate Yazel αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα 4-9-2017 όπου και θα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας.

korinthos-proetoimasia-2-2017 korinthos-proetoimasia-2017