Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με αρχηγό Χουντίμα ο Άρης

Με αρχηγό Χουντίμα ο Άρης

Η Βερόνικα Χουντίμα θα ηγηθεί του Άρη την φετινή χρονιά με την 20χρονη ακραία να δηλώνει χαρούμενη για την τιμή που της έγινε, αλλά και αποφασισμένη να οδηγήσει τις «κιτρινόμαυρες» στην επιτυχία…

Η Χουντίμα μπορεί να βρίσκεται μόλις 2η χρονιά στον Άρη, ωστόσο αυτό δεν αποτέλεσε πρόβλημα για να αποδεχθεί το «περιβραχιόνιο» της αρχηγού.

Η νεαρή Γαλλοαλγερινή ακραία μετά την εξαιρετική περσινή χρονιά, φέτος αναλαμβάνει χρέη αρχηγού και η ίδια όπως τόνισε είναι έτοιμη για το καλύτερο αφού όπως υπογράμμισε «Άρης είσαι…».

Η Χουντίμα αναφορικά με την ανάληψη της αρχηγίας στην ομάδα τόνισε «Είναι τιμή για εμένα να αντιπροσωπεύω αυτήν την ομάδα σαν αρχηγός φέτος! Ξέρω πλέον την ομάδα καλά και ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα μου από εμένα. Θέλω να κρατήσω καλή ισορροπία στην ομάδα, μεταξύ καλής δουλειάς και να νιώθουμε καλά για να έχουμε ένα πλεονέκτημα από τους αντιπάλους. Θέλω στις δύσκολες στιγμές να μας βοηθάει η χημεία μας. Ελπίζω η ενέργεια που έχω μέσα μου, να μας βοηθήσει και να ανεβάσει και την ομάδα μου. Άρης είσαι άλλωστε».