BITCH-VOLLEY

Άρχισε η σχολική περίoδος στην… άμμο

Άρχισε η σχολική περίoδος στην… άμμο

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο SUMMER SCHOOL of BEACH VOLLEYBALL στις πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Side-Out Club, στο Varkiza Resort-Yabanaki, στη Βάρκιζα.

Το “SUMMER SCHOOL of BEACH VOLLEYBALL” είναι μια σχολή εκμάθησης του κορυφαίου καλοκαιρινού αθλήματος και απευθύνεται σε σε όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα, σε ομαδικές ή ατομικές προπονήσεις.

Η σχολή θα λειτουργεί υπό την διεύθυνση του προπονητή Νίκου Ανδριά και την υποστήριξη ομάδας έμπειρων συνεργατών του. Στη διοικητική μέριμνα την Μαριγώ Τσακοπούλου, το Χειρούργο Ορθοπαιδικό Δρ. Δημήτρη Ηλιάδη, τη Φυσιοθεραπεύτρια Γκλόρια Πριβιλέτζιο και το Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Τάσο Παπαλαζάρου.

Η σχολή περιλαμβάνει τέσσερις κατηγορίες εκμάθησης: juniors 6-16 ετών (παιδικά group), basic (group ενηλίκων – ερασιτεχνών), advanced (group ενηλίκων – αγωνιστικό) και personal training (ατομικά προγράμματα). Σε όλα τα τμήματα θα υπάρχει επικεφαλής προπονητής και ένας τουλάχιστον βοηθός.

Οι δραστηριότητες της σχολής αφορούν: Πρόγραμμα προπονήσεων σύμφωνα με τις προδιαγραφές της κατηγορίας, session με θεωρία σε όλα τα εκπαιδευτικά αντικείμενα από την τεχνική ομάδα της σχολής, αλλά και γνωστά ονόματα του χώρου ως guest instructors. Eιδικά session σε παράλληλα γνωστικά αντικείμενα (διαιτησία, κανονισμοί, διατροφή, τεχνογνωσία διοργανώσεων, αθλητική ψυχολογία κλπ) και εσωτερικά τουρνουά με πλούσια δώρα και επιδείξεις υψηλής τεχνικής από προσκεκλημένους άσους του αθλήματος από Ελλάδα και εξωτερικό.

Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται στο πρότυπο κέντρο Beach Volley του Side-Out Club που διαθέτει τρία γήπεδα, εκ των οποίων το ένα είναι εξοπλισμένο με προβολείς για δραστηριότητες και μετά τη δύση του ηλίου.

Το κόστος εξαρτάται από την κατηγορία αλλά και τον αριθμό των προπονήσεων που ενδιαφέρουν τον αθλητή. Προνομιακές τιμές απολαμβάνουν οι κάτοχοι της ειδικής κάρτας μέλους του Side-Out Club.

Σας περιμένουμε με πλήθoς ευχάριστων εκπλήξεων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού!

Για πληροφορίες:

Τηλ. 210.9656532
admin@sideoutclub.gr
www.sideoutclub.gr