Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Άρχισε με Νίκη το Αιγίνιο στη Μίκρα

Άρχισε με Νίκη το Αιγίνιο στη Μίκρα

Η ομάδα του Θανάση Στράντζαλη επιβλήθηκε με 2-1 σετ του Ηρακλή στο πρώτο της φετινό φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, που διεξήχθη την Τρίτη 26 Οκτωβρίου στο κλειστό της Θεσσαλονίκης.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα, με τους προπονητές τους να δοκιμάζουν πρόσωπα, σχήματα και τακτικές. Στο α’ σετ ο Ηρακλής, με τον Γιάννη Ορφανό να παίζει με το βασικό του σχήμα, σε αυτό το τρίτο φετινό φιλικό της ομάδας του, προηγήθηκε με 25-21, 1-0 σετ των φιλοξενούμενων.

Οι νεοφώτιστοι στη συνέχεια, εμεταλλευόεμενοι την είσοδο των νεαρών παικτών των γηπεδούχων που πήραν χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι, κέρδισαν δύσκολα τα δύο επόμενα σετ στα σημεία με το ίδιο σκορ, 28-26 και με 2-1 “έσπασαν το ρόδι” των αγώνων της φετινής σεζόν.

Κάπου εκεί όμως, έπειτα από συννεόηση των δύο προπονητών, ολοκληρώθηκε το ματς, καθώς από την ιεκόνα των ομάδων στα τρία αυτά σετ, βγήκαν πολλά και πολύτιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια της προετοιμασίας τους.

Την προσεχή Παρασκευή 29/09 σειρά για τον Ηρακλή στο κλειστό της Μίκρας θα έχει ένα ακόμη τεστ κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας του Σπύρου Γκολίτση.