ΔΙΕΘΝΗ

Άρχισε προετοιμασία με «Πάνθηρες» η Παπαφωτίου (fotos)

Άρχισε προετοιμασία με «Πάνθηρες» η Παπαφωτίου (fotos)

Την “πρώτη” της προπόνηση με την ιταλική Imoco Volley  Conegliano  πραγματοποήσε χθες η 27χρονη διεθνής πσαδόρος, Αθηνά Παπαφωτίου.

papafotiou_conegliano

Μετά λοιπόν την ολοκλήρωση του καλοκαιρινών της υποχρεώσεων  με την Εθνική ομάδα στην Ολλανδία, η Αθηνά Παπαφωτίου είχε την ευκαιρία στην προπόνηση των «Πανθήρων» να γνωρίσει τις νέες της συμπαίκτριες  τον Ιταλό τεχνικό, Ντανιέλε Σανταρέλι και το επιτελείο του, που επεφύλαξαν ζεστή υποδοχή στην πρώην πρωταθλήτρια Γαλλίας.

papafotiou_santareli

Η Παπαφωτίου, αν και ταλαιπώρησε λίγο τους εκπροσώπους του Τύπου με τη… σωστή προφορά του επωνύμου της, στην συνέχεια  δεν χάλασε σε κανέναν τους χατήρι, καθώς και φωτογραφίες έβγαλε και δηλώσεις έκανε.

imoco colley conegliano_2018

«Είμαι μόλις δύο μέρες εδώ, έκανα μια βόλτα στην πόλη, αλλά θα ήθελα μια εβδομάδα ακόμη να τη γνωρίσω καλύτερα για να σας πω τις εντυπώσεις μου. Πέρυσι κατέκτησα με την Μιλούζ το πρώτο πρωτάθλημα Γαλλίας για την ομάδα μου και τώρα είμαι παίκτρια της  Imoco Volley Conegliano. Το γαλλικό πρωτάθλημα έχει διαφορές με το ιταλικό. Μπορεί στα βασικά του σημεία να είναι ίδια, αλλά περιμένω το πρωτάθλημα στην Ιταλία να’ ναι πιο δύσκολο, πιο ανταγωνιστικό και πιο συναρπαστικό» τόνισε η διεθνής μας πασαδόρος.

imoco volley conegliano_papafotiou

Πέρα από τις αγωνιστικές δυνατότητες και ικανότητες το βέβαιο είναι πως ο χαρακτήρας και η ομορφιά της Παπαφωτίου θα βοηθήσει τη διοίκηση της Imoco Volley Conegliano να πουλήσει περισσότερα διαρκείας, η διάθεση των οποίων ξεκινάει την 1η Οκτωβρίου.