Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Άρης: Επιστρέφουν στις πατρίδες τους Άγκοστ, Σίμιτς και Φαΐρς

agost_teilor_aris

Οι εξελίξεις και η δραματική εξέλιξη των όσων συμβαίνουν εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού έχουν αναστατώσει τους ξένους αθλητές και τις ξένες αθλήτριες στη χώρα μας.

Στον Άρη οι Άγκοστ, Σίμιτς και Φαΐρς διέκοψαν τη συνεργασία πρόωρα για να μεταβούν στις πατρίδες τους. Η διοίκηση της Θεσσαλονικιώτικης ομάδας σεβόμενη την επιθυμία τους και εξετάζοντας την δύσκολη κατάσταση δεν στάθηκε εμπόδιο και ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας.

Το μήνυμα του υπευθύνου του τμήματος, αναφέρει:

Ως υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ γυναικών, του Α.Σ Άρης, θέλω να ανακοινώσω πως ύστερα από επιθυμία των τριών ξένων αθλητριών της ομάδας μας Τέιλορ Άγκοστ, Βέριτσα Σίμιτς και Έριν Φαΐρς, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την συνεργασία της μαζί τους. Σεβόμενοι την προσωπική τους επιθυμία να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και στις οικογένειες τους, στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει όλη η υφήλιος ο αθλητισμός περνάει σε δεύτερη μοίρα. Η υγεία και η σωματική ακεραιότητα όλων των αθλητριών και ανθρώπων που είναι στο σύλλογο βρίσκεται σε πρώτη γραμμή, ως εκ τούτου όλα τα αγωνιστικά τμήματα και οι ακαδημίες, αναστέλλουν την λειτουργία τους μέχρι να υπάρχουν θετικά νέα και ύφεση του προβλήματος. Συνιστώ σε όλους να ακολουθούν πιστά τους κανόνες υγιεινής και τα μέτρα που ανακοινώνει η πολιτεία.

Με εκτίμηση
Ιωάννης Ρεντζεπέρης