CHALLENGE CUP

Άρωμα Ευρώπης για Ηρακλή

Άρωμα Ευρώπης για Ηρακλή

Να επιστρέψει με το δεξί στην Ευρώπη κρατώντας ανοικτή την πόρτα της πρόκρισης θέλει απόψε (22:30) στην Λισαβόνα ο Ηρακλής που φιλοξενείται από την Μπενφίκα  στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην Φάση των «32» του Τσάλεντζ Καπ.

Η ώρα που όλοι περίμεναν στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο έφθασε και μάλιστα δηλώνουν έτοιμοι να ξαναγράψουν ιστορία. Ο Ηρακλής απόψε στην Πορτογαλία επιστρέφει στο διεθνές στερέωμα έπειτα από 6 χρόνια απουσίας όπου η ομάδα πάλεψε με τον εαυτό της και τα προβλήματά της.

Η νέα σελίδα στην Ευρωπαϊκή ιστορία του Ηρακλή ξεκινά το βράδυ από το «Pavilhao da Luz No 2», όπου η Μπενφίκα υποδέχεται τον «γηραιό» σε μια κρίσιμη για την συνέχεια αναμέτρηση.

Τα προβλήματα δεν απουσιάζουν για τον Γιάννη Ορφανό που ναι μεν δεν έχει κάποια απουσία, ωστόσο «πονοκεφαλιάζει» για την κατάσταση των Αρμενάκη, Προύσαλη, Κλίντι, Μούχλια που προέρχονται από τραυματισμούς και δεν είναι στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας.

Η Μπενφίκα όπου τεχνικός είναι ο Μαρσέλ Ματζ, βρίσκεται στην 1η θέση του Πορτογαλικού πρωταθλήματος και στο ρόστερ της διαθέτει έξι ξένους παίκτες…

Η Βραζιλιάνικη παροικία στην Λισαβόνα αποτελείτε από τους Τιάγκο Ραφαέλ Ολιβέιρα (ακραίος), Τεό Φαμπρίτσιο Λόπες (διαγώνιος) και Φλάβιο Αντόνιο Σάντος Σοάρες (κεντρικός), ενώ στην άλλη 3άδα υπάρχει ο Καναδός ακραίος Φρέντρικ Γουίντερ, ο Αυστραλός κεντρικός Πίτερ Βόλφστράτερ και ο Μαρκ Άντονι Ονόρε από το Τρίνινταν – Τομπάκο.

Τον αποψινό πρώτο αγώνα, μεταξύ των δύο αντιπάλων θα διαιτητεύσει ο Γερμανός Μίρκο Τιλ, με δεύτερο διαιτητή τον Ισπανό Αντόνιο Φερνάντο Κορέα Μπενίτεθ.

Τον αγώνα που ξεκινά στις 22:30 θα μεταδώσει απευθείας, μέσω διαδικτύου, το LAOLA 1 TV.