ΔΙΕΘΝΗ

Άρωμα… τουλίπας στη Στουτγκάρδη!

Άρωμα… τουλίπας στη Στουτγκάρδη!

Δύο διεθνείς “οράνιε” πρόσθεσε στο “οπολοστάσιό” της η γερμανική ομάδα του Γιάννη Αθανασόπουλου, στην προσπάθεια της Allianz MTV για διάκριση στη φετινή σεζόν σε Γερμανία και Ευρώπη.

Μία “φίλη από τα παλιά” και μία πανέμορφη ταλαντούχα αθλήτρια, είναι εδώ και λίγες ώρες τα “νέα” πρόσωπα στη SCHArrena! Ο λόγος για την 26χρονη Ολλανδή πασαδόρο της Άαχεν (1.89μ), Φέμκε Στόλτενμποργκ, που επιστρέφει στην Στουτγκάρδη μετά τη σεζόν 2015-2016 και το πέρασαμα της νωρίτερα από την ιταλική Φορλί (2014-2015) και την 19χρονη ακραία, συμπατριώτισσα και φέτος συμπαίκτριά της  Στόλτενμποργκ στις “Ladies in Black” του Άαχεν, Νίκα Ντάαλντεροπ (1.89μ).

Nika_Daalderop

“Ως ομάδα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η Femke Stoltenborg επέστρεψε», είπε η αθλητική διευθύντρια, Κιμ Ρένκεμα, ενώ αναφερόμενη στην έτερη νεαρή άσο των “οράνιε” υποστήριξε πως “είναι υπέροχο που η Νίκα επέλεξε τη Στουτγάρδη. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί της”!

Η Στόλτενμποργκ, αγωνίστηκε με την Ολλανδία πέρυσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, ενώ αμφότερες αυτές τις μέρες αγωνίζονται με τις “τουλίπες” στο διεθνές ελβετικό τουρνουά Volley Masters Montreux. Χθες εξάλλου στο ματς με τις “οικοδέσποινες” Ελβετίδες η νεοαποκτηθείσα πασαδόρος της Στουτγκάρδης, οδήγησε την ομάδα της στη νίκη 3-1 σετ, με την Ντάαλντεροπ να σημειώνει 6 πόντους.

Μάλιστα στο πρόσφατο ματς της διοργάνωσης με την Αργεντινή της πρώην άσου του Πανναξιακού, Φρέσκο, η… μικρή Ολλανδέζα πήρε όπως θα δείτε στο link έναν… απίθανο πόντο!

Foto: volleymasters.ch