Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αρσενιάδης: «Παντελώς ανέτοιμη η Κηφισιά»

Αρσενιάδης:  «Παντελώς ανέτοιμη η Κηφισιά»
Στον ελλιπή βαθμό ετοιμότητας της ομάδας τους αλλά και στην “ποιότητα” των ξένων που θα κάνουν ανταγωνιστικό ή όχι τον φετινό ΑΟΠ Κηφισιάς , αναφέρθηκε στο περιθώριο της χθεσινής κλήρωσης της Volleyleague ο τεχνικός της φιναλίστ Κυπέλλου, Kώστα Αρσενιάδης, που θα βρίσκεται στο Ζηρίνειο για έβδομη συνεχόμενη σεζόν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις Αρσενιάδη

«Προβλέψεις δεν μπορούμε να κάνουμε. Δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε πολλά πράγματα. Τον Δεκέμβριο, Ιανουάριο πολλές φορές ανατρέπονται τα πάντα. Εμείς είμαστε τελείως ανέτοιμοι, δεν μπορούμε να πούμε κάτι για την Κηφισιά. Απομένει να δούμε οι ξένοι και οι παίκτες που περιμένουμε, θα ορίσουν πόσο ανταγωνιστικοί θα είμαστε. Σϊγουρα με την απώλεια αρκετών παικτών που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο τις προηγούμενες χρονιές θα μας δημιουργήσει δυσκολίες».

Αν είναι φαβορί ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός: «Είναι νωρίς να πω κάτι. Το σίγουρο είναι ότι στη διεκδίκηση του τίτλου θα είναι και ο Φοίνικας Σύρου, ειδικά με την προσθήκη του Γιορντάνοφ».

Για τις συμφωνίες με τον ΟΠΑΠ και την είσοδο της ΕΡΤ: «Είναι πολύ σημαντικό ότι ο ΟΠΑΠ συνεχίζει την χορηγία του πρωταθλήματος και βάζει τις βάσεις για την ζωή της ΕΣΑΠ. Όσον αφορά την αλλαγή πλεύσης για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η ΕΡΤ καλείται να καλύψει την ήδη πετυχημένη πορεία της NOVA. Θεωρώ πως αν λειτουργήσουν τα πλεονεκτήματα της ΕΡΤ, όπως η πανελλαδική εμβέλεια του θα δούμε πιστεύω κάτι πολύ καλό».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...