ΔΙΕΘΝΗ

Άρτι αφιχθείσα η Λ. Κωνσταντινίδου με πτυχίο και πολλές προτάσεις !

Άρτι αφιχθείσα η Λ. Κωνσταντινίδου με πτυχίο και πολλές προτάσεις !

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη η Πτυχιούχος Παιδαγωγικού, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, που επέστρεψε από το Τέξας των ΗΠΑ και τους προσεχείς μήνες αναμένεται να εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό βόλεϊ σε ένα από τα γήπεδα των Ιταλίας, Πολωνίας, Βελγίου, Γαλλίας ή Τουρκίας.

lamprinidou_liana_ritzaleou

Η 21χρονη διεθνής μας πασαδόρος και αδελφή της κεντρικής του Αίαντα Ευόσμου, Έλενας, μαζί με την μητέρα της, Λιάνα Ριτζαλέου, μετά συγκινητική τελετή αποφοίτησης του Πανεπσιτημίου TCU, επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι στην Ελλάδα και όπως και η πρώην συμπαίκτριά της, Όλγα Στράντζαλη, θα έχει όλο το χρόνο να περάσει τα πιο όμορφα Χριστούγεννα με την οικογένεια και τους αγαπημένους της, «ζυγίζοντας» παράλληλα τις προτάσεις ομάδων που έχει ήδη από Ιταλία, Πολωνία, Γαλλία Βέλγιο και Τουρκία.

konstantinidou 1

Να σημειωθεί πάντως, ότι οι Αμερικάνοι θέλησαν να κρατήσουν την πρώην άσο του Ηρακλή για ένα ακόμη χρόνο… μακριά μας, δελεάζοντάς την με προτάσεις για μεταπτυχιακό,  όμως η διεθνής μας, επέλεξε να επιστρέψει στην Ευρώπη για να κάνει τα επαγγελματικά όνειρά της, πραγματικότητα.

konstantinidou_kamprini_synenteyxi_texas

Τα οποία δεν αφορούν μόνο το βόλεϊ, αλλά γενικότερα το μέλλον της, αφού η ίδια θέλει να ακολουθήσει μεταπτυχιακές σπουδές που θα έχουν σχέση με παιδιά με ειδικές ανάγκες. Ένας τομέας, όπου τα Πανεπιστήμια της Σκανδιναβίας φημίζονται για το υψηλότατο επίπεδο σπουδών.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...