A2

Αρβανίτης : «Πολλά υποσχόμενη ομάδα η Ροδίων»

Αρβανίτης : «Πολλά υποσχόμενη ομάδα η Ροδίων»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ροδίων Άθλισης έκανε ο Νίκος Αρβανίτης ο οποίος μίλησε στον Ανδρέα Γαβαλά και το News12.gr για την επιλογή του να φύγει από την Σύρο για την Ρόδο, την εμπειρία του στην Α1, ενώ ζήτησε την στήριξη του κόσμου και τη φετινή χρονιά.

Ο Νίκος Αρβανίτης αποτελεί την μεγαλύτερη φετινή μεταγραφή της Ροδίων καθώς ο 33χρονος ακραίος μετά από αρκετά χρόνια στον Φοίνικα Σύρου αφήνει την Α1 και αναμένεται να αποτελεί το βαρύ πυροβολικό της ομάδας στην Α2.

Ο έμπειρος ακραίος μίλησε για τους λόγους που επέλεξε την Ροδίων, άφησε για το μέλλον τους στόχους της χρονιάς και ζήτησε από τους φιλάθλους του νησιού να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια της ομάδας τη νέα χρονιά…

Οι δηλώσεις του Αρβανίτης στον Ανδρέα Γαβαλά και το news12.gr

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να συμφωνήσεις με το Ροδίων;
«Έχω πάρα πολύ καλές συστάσεις από άλλους αθλητές για την ομάδα. Συνέβαλλε στα μέγιστα ο Νίκος ο Μακρής, ο οποίος είναι φίλος μου και πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Με έκανε να συμφωνήσω και η περσινή πορεία του Ροδίων. Η ομάδα έδειξε πως ενδιαφερόταν πραγματικά, για εμένα και θεώρησα ότι αυτό το επίπεδο επαγγελματισμού το έχω δει μόνο σε ομάδες Α΄Εθνικής και πλησίασαν αρκετά σε αυτά τα επίπεδα. Νομίζω ότι το Ροδίων είναι μια ομάδα πολλά υποσχόμενη για το Ελληνικό βόλεϊ. Μια ομάδα που αξίζει να βρίσκεται στα σαλόνια της Α΄ Εθνικής και νομίζω ότι η προσέγγισή τους και ο τρόπους τους ήταν αυτός που με έπεισε να έρθω στη Ρόδο για την ομάδα, για αυτή τη χρονιά τουλάχιστον».

Οι φετινοί σου στόχοι , ποίοι είναι;
«Τους φετινούς μας στόχους πιστεύω θα τους προσδιορίσουμε από τη στιγμή που θα βρεθούμε όλοι μαζί με την ομάδα, τον προπονητή και τη διοίκηση. Να δούμε το επίπεδο των αθλητών και τι θέλουμε να κάνουμε σαν ομάδα. Νομίζω, αγωνιστικά οι στόχοι μας είναι όσο το δυνατόν να παίζουμε καλό βόλεϊ, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, να παίζουμε αξιόλογο βόλεϊ και γιατί όχι αν το θέλουν και οι ιθύνοντες της ομάδας να κάνει το βήμα παραπάνω, να το κάνει. Απλά, νομίζω ότι οι στόχοι θα τεθούν επί τάπητος όταν αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας και αφού πρώτα δούμε σε τι επίπεδο αγωνιστικά βρισκόμαστε».

Η δική σoυ εμπειρία τόσα χρόνια στην Α1 με το Φοίνικα Σύρου, πιστεύεις ότι θα είναι σημαντική για την ομάδα του Ροδίων;
«Νομίζω ότι η εμπειρία μου σαν αθλητής σε μεγαλύτερη κατηγορία όλα αυτά τα χρόνια, οι αγώνες που έχω αγωνιστεί και έχω δει είναι ένα επίπεδο παραπάνω από την Α2. Αυτό ίσως με κάνει με τη βοήθεια του προπονητή να μεταδώσω κάποια πράγματα στους νεότερους αθλητές, έτσι ώστε να κάνουν και εκείνοι μια πορεία για το κάτι παραπάνω. Αυτό, νομίζω ότι θα το δει και ο προπονητής σε εμένα και από τη πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για μεταδώσω όλες αυτές τις εικόνες και τις παραστάσεις από τις μεγαλύτερες κατηγορίες , έτσι ώστε να φτάσουμε σε ένα επίπεδο να παίζουμε πολύ ωραίο βόλεϊ και να είμαστε μια αξιόλογη ομάδα για τη φετινή χρονιά και βλέπουμε παραπάνω».

Ένα μήνυμα που θα ήθελες να δώσεις στον κόσμο της ομάδας;
«Θα ήθελα να καλέσω όλο τον κόσμο της Ρόδου να στηρίξει αυτή την προσπάθεια της ομάδας μας. Να έρχεται στο γήπεδο. Εμείς θα προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να ευχαριστιέται ο κόσμος το παιχνίδι μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις νίκες μας και θα θέλαμε να είναι πάντα υπερήφανοι για εμάς, όπως και εμείς θα θέλουμε να τους ευχαριστούμε σε κάθε αγώνα με την αγωνιστική μας προσπάθεια».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...