A2

Με Αρβανιτοπούλου στο Αιγάλεω

Με Αρβανιτοπούλου στο Αιγάλεω

Μια ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε το Αιγάλεω καθώς απέκτησε την κεντρική Βάσια Αρβανιτοπούλου από τον Απόλλωνα Πατρών…

Έτοιμο εν όψει της νέας χρονιάς είναι το Αιγάλεω που δείχνει να ολοκληρώνει το φετινό του ρόστερ με την προσθήκη της Βάσιας Αρβανιτοπούλου από την Πάτρα.

Η νεαρή Πατρινιά κεντρική λίγο μετά την υπογραφή του συμφωνητικού της δήλωσε “Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ με την ομάδα του Αιγάλεω γνωρίζοντας πως είναι μια ομάδα με όραμα και προοπτική. Αισθάνομαι περήφανη που θα αγωνιστώ σε μια τόσο ζεστή έδρα καθώς ο κόσμος συμβάλλει σημαντικά σε μια καλή απόδοση και ελπίζω να καταφέρω με σκληρή δουλειά να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του και να βοηθήσω την ομάδα μου στη νέα κατηγορία”

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω

Άλλη μια ταλαντούχα αθλήτρια στο Αιγάλεω. Η κεντρική Βάσια Αρβανιτοπούλου υπέγραψε στο city. Γεννημένη στην Πάτρα με ύψος 1.93 θα βοηθήσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της pre league.

Βασια σε ευχαριστούμε που ανήκεις απο σήμερα στην οικογένεια του Αιγάλεω. Ευχόμαστε να είσαι υγιής και να πετύχεις τους στόχους της ομάδας αλλά κ τους δικούς σου!!

Ο πρόεδρος του τμήματος volley κύριος Παντελής Βλάχος και η διοίκηση ευχαριστούν την ομάδα του Απόλλωνα Πατρών για την άψογη συνεργασία!!

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...