DARK ROOM

Άσος ημίχρονο, Χ-άος τελικό!!!

Άσος ημίχρονο, Χ-άος τελικό!!!

Η ψηφοφορία που έθεσε ο Φοίνικας Σύρου και πραγματοποίησε η ΕΣΑΠ ολοκληρώθηκε, αλλά τα αποτελέσματα αγνοούνται… Τέτοιο μυστήριο και αγωνία, ούτε στα νέα πολυδιαφημιζόμενα επεισόδια των X-Files με τους πράκτορες Mulder και Scully.

Τι 11-1, τι 9-3, τι 6-6… Χαμός έγινε στα… exit poll της ψηφοφορίας. Ευτυχώς το μόνο που δεν γράφτηκε ήταν το 15-0(!) αφού η ψηφοφορία έγινε τηλεφωνικά με ορισμένες φωτεινές εξαιρέσεις όπως του Ολυμπιακού που έστειλε επιστολή.

Άλλα έλεγαν οι ομάδες στο Βορρά, άλλα στο Νότο. Άλλοι απορούσαν με την ειδική και συμπληρωματική προκήρυξη, άλλοι έλεγαν το «ναι μεν αλλά…». Άλλοι ρωτούσαν τι ψήφισαν οι «αιώνιοι», άλλοι να μπουν όλες οι ομάδες σε μια γυάλα, άλλες να μπουν μόνο του Βορρά και άλλες μόνο του Νότου με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να έχουν τις πιο ξεκάθαρες τοποθετήσεις.  Πύργος της Βαβέλ η υπόθεση για την ΕΣΑΠ. Κάθε τηλέφωνο και απορία, κάθε απάντηση και ερμηνεία!!!

Φοβερή ψηφοφορία και σε μήνα δίσεκτο… Φεβρουάριο με 29 ημέρες. Λίγο το έχεις;;; Να μην διαφοροποιηθούν και να κάνουν κάτι εντυπωσιακό στην ΕΣΑΠ; Μια φορά στα 4 χρόνια έχουν τέτοια ευκαιρία…

Άσε που μετράμε αντίστροφα πλέον και για το τριώδιο. Ναι… Εκείνες τις  ημέρες που ξεφαντώνουν οι… «μασκαράδες» κάνοντας παρέλαση διασκεδάζοντας τον κόσμο…

ΥΓ. Κι επειδή «τα γραπτά μένουν και τα λόγια πετούν»… για την ιστορία η μόνη ΧΑΜΕΝΗ της υπόθεσης είναι η Ρόδος! Και μιλάμε χαμένη και… «προδομένη» από την δική της Περιφέρεια. Τα υπόλοιπα μετά… την απεργία.