Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Οι… αστέρες του All Star Game

Οι… αστέρες του All Star Game

Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή της Volleyleague και το All Star Game ξεκίνησε, με την ΕΣΑΠ να ανακοινώνει το ρόστερ της ομάδας των Ελλήνων και των Ξένων που θα δώσουν στην Ερμούπολη μια ξεχωριστή αναμέτρηση υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου και Ράτκο Παβλίσεβιτς αντίστοιχα.

Η Ερμούπολη ετοιμάζει να βάλει τα καλά της για το μεγάλο ραντεβού στις 16 Μαρτίου όπου Έλληνες και Ξένοι θα «μονομαχήσουν» σε έναν αγώνα διαφήμιση που αναμένεται να κερδίσει το χειροκρότημα των φιλάθλων.

Το All Star Game επιστρέφει στο ελληνικό βόλεϊ και η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε την σύνθεση των ομάδων που θα παραταχθούν στο τάραφλεξ του «Δ. Βικέλας» το επόμενο Σάββατο.

Για την Ελληνική ομάδα προπονητής θα είναι ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ενώ από πλευράς Ξένων ο Ράτκο Παβλίσεβιτς…

Οι ALL STAR Ελλήνων
ΠΑΣΑΔΟΡΟΙ : Φιλίπποφ Ντίμα (ΠΑΟΚ), Μαρουλής Θάνος (Κομοτηνή)
ΑΚΡΑΙΟΙ : Ράπτης Αλέξανδρος (Παναθηναϊκός), Κουμεντάκης Ραφαήλ (Ολυμπιακός), Ανδρεόπουλος Χαράλαμπος (Παναθηναϊκός), Παπαδόπουλος Παναγιώτης (Φοίνικας Σύρου).
ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ : Πετρέας Γιώργος (Ολυμπιακός), Χαραλαμπίδης Δημήτρης (ΑΕΚ), Πελεκούδας Παναγιώτης (Παναθηναϊκός), Βουλκίδης Θεόδωρος (Φοίνικας Σύρου).
ΔΙΑΓΩΝΙΟΙ : Ζουπάνι Νίκος (Ολυμπιακός)
ΛΙΜΠΕΡΟ : Ζήσης Δημήτρης (Παναθηναϊκός)
Προπονητής : Ανδρεόπουλος Δημήτρης (Παναθηναϊκός)

Οι ALL STAR Ξένων
ΠΑΣΑΔΟΡΟΙ : Jacobsen Axel (Παναθηναϊκός), Tervaporti Eemi (Ολυμπιακός)
ΑΚΡΑΙΟΙ : Muagututia Garrett (ΠΑΟΚ), Rauwerdink Jeroen (Ολυμπιακός), Bengolea Pablo (Εθνικός Αλ.), Evandro Diaz Sousa (Φοίνικας Σύρου)
ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ : Gladstone Magalhaes (Παμβοχαϊκός), Ferguson Byron (Ηρακλής), Lopar Dusan (ΑΟΠ Κηφισιάς), Okolic Aleksandar (ΠΑΟΚ)
ΔΙΑΓΩΝΙΟΙ : Klapwijk Niels (ΠΑΟΚ), Schmitt Gavin (Ολυμπιακός)
ΛΙΜΠΕΡΟ : Bελούδης Σπύρος (Φοίνικας Σύρου)
Προπονητής : Ράτκο Παβλίσεβιτς (Φοίνικας Σύρου)

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...