ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

«Αστέρια» στο φινάλε του 3ου Βαλκανικού Kids Festival (φωτ)!

«Αστέρια» στο φινάλε του 3ου Βαλκανικού Kids Festival (φωτ)!

Με επιτυχία έπεσε η αυλαία του 3ου Βαλκανικού Τουρνουά Kids Festival στην πλατεία Δημοκρατίας στο κέντρο του Βελιγραδίου ενώ δια χειρός αστέρων του σερβικού βόλεϊ δόθηκαν τα αναμνηστικά μετάλλια στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν με τη χώρα μας να εκπροσωπείται επάξια από την ΕΣΠΕΜ.

Αποστολές από την Αλβανία, τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, τη Βουλγαρία, τα Σκόπια, τη Μολδαβία, την Τουρκία, τη Σερβία και φυσικά την Ελλάδα έδωσαν ζωντάνια με τις παιδικές φωνές τους στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ έπαιξαν βόλεϊ μέχρι τελικής πτώσης στα δυο γήπεδα που είχαν στήσει οι διοργανωτές.

Τα μετάλλια συμμετοχής στους αθλητές και τις αθλήτριες έδωσαν ορισμένα από τα κορυφαία ινδάλματα του βόλεϊ μεταξύ αυτών ο Νίκολα Γκρίμπιτς, ο Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς, ο Μάρκο Ποντρασιάνιν αλλά και ο «δικός μας» από την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα διεθνής Σέρβος «μπόμπερ», Τόμισλαβ Ντόκιτς. Πέραν της διοίκησης της Ομοσπονδίας σχεδόν όλη η Εθνική Σερβίας έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά, που ξετρελάθηκαν βλέποντας από κοντά σούπερ σταρ παγκόσμιου βελινεκούς.

anamnistikes  festodbojka-002 festodbojka-003 festodbojka-004 festodbojka-005 festodbojka-013 festodbojka-014 festodbojka-015 festodbojka-028   festodbojka-033 festodbojka-035 festodbojka-038 festodbojka-040 festodbojka-047  filies  omada