ΔΙΕΘΝΗ

Αστρονόμικη πρόταση για Λεόν!

Αστρονόμικη πρόταση για Λεόν!

“Γη και ύδωρ” προσφέρει σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμαη Περούτζια για τα “μάτια” του Κουβανο -Πολωνού σουπερστάρ της ρωσικής Ζενίτ Καζάν.

Το αφεντικό λοιπόν της ιταλικής ομάδας… τρελάθηκε! Και όπου αφεντικό ο πρόεδρος των “μαύρων διαβόλων”, Τζίνο Σίρτσι, ο οποίος φέρεται να έχει καταθέση αστρονόμικη πρόταση για την απόκτηση του αστέρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης, το ποσό της οποίας  φέρεται να ξεπερνάει το 1.400.000 δολάρια, που εισπράττει ετησίως ο παίκτης από την ομάδα του!

gino sirci

Μια τρελή προσφορά, που είναι δύσκολο να αποτυπωθεί στο… χαρτί, αφού μοιάζει περισσότερο με όνειρο για τους φίλους του ιταλικού συλλόγου, καθώς πολλές σπουδαίες ομάδες προσπάθησαν να κλέψουν το “Λιοντάρι” της Ζενίτ, χωρίς όμως επιτυχία. Φαίνεται όμως πως κάτι αρχίσει να αλλάζει στο πανίσχυρο ρωσικό πρωτάθλημα…

Γεγονός πάντως είναι πως πέρα από την προσφορά που έχει γίνει στο Λεόν η Περούτζια έχει κι άλλη μεταγραφή παίκτη παγκόσμιας κλάσης στα σκαριά! Άλλωστε μια ομάδα για να φτάσει ψηλά πέρα από το στόχο, χριεάζεται να έχει και όραμα και τα όνειρα, ως γνωστόν δεν κοστίζουν ούτε… σεντ!

Αύριο πάντως, 6/12 στο εκτός έδρας ματς των ομίλων του Champions League ανδρών στην Τουλούζ, η ρωσική κάτοχος του τίτλου θα αγωνιστεί στο παιχνίδι του D’ ομίλου με δύο μεγάλες απουσίες, κόντρα στους Γάλλους, καθώς δεν θα παίξουν οι Λεόν και Μιχαϊλοφ. Ο Κουβανο-Πολωνός σουπερσταρ έχει έκφράσει φόβους τραυματισμού στον αγκώνα από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ δεν κατέστη σαφές ο λόγος απουσίας του Ρώσου πρωταθλητή.