DARK ROOM

«Ατέρμονη» η χαρά του παιχνιδιού στο «4ο Volley CAMP βελτίωσης κοριτσιών»

«Ατέρμονη» η χαρά του παιχνιδιού στο «4ο Volley CAMP βελτίωσης κοριτσιών»

Για 4η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων του Κιλκίς το α’ 15θήμερο του Ιουλίου το αγαπημένο Volley CAMP βελτίωσης κοριτσιών.

volley_camp_atermon-coach

Στις καταπράσινες εγκαταστάσεις του σύγχρονου αθλητικού κέντρου του Ατέρμωνα,  καταξιωμένα ονόματα του ελληνικού βόλεϊ όπως ο επικεφαλής πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής στις γυναίκες του ΠΑΟΚ , Τάκης Φλώρος αλλά και οι πολύπειροι συνεργάτης του, Αλέκος Κωνσταντινίδης, Μαρία Καρδαμανίδου (ATHLETICO) και Εύη Κυριακίδου (ΠΑΟΚ) περιμένουν τις γεννηθείσες κοπέλες από 2001, 2002, 2003, 2004 2005 έως και 2006 στις δύο φετινές περιόδους από 3-8/7 και 10-15/7 να τους μάθουν τα “μυστικά του αθλήματος.

omadiki_camp_atermon

Πέρα όμως από τη βελτίωση που θα έχουν στο αγαπημένο τους άθλημα τα παιδιά θα διασκεδάσουν με τις εκπλήξεις και τα δώρα που έχουν ετοιμάσει οι διοργανωτές του camp αλλά και θα ενημερωθούν για πολλά σημαντικά θέματα, χάρις στη συμμετοχή των υψηλά καταρτισμένων ειδικών συνεργατών, αλλά και των εκλεκτών προσκεκλημένων που θα “παρελάσουν” και φέτος από το 4ο Volley CAMP βελτίωσης κοριτσιών.

atermon_volley_camp

Το κόστος συμμετοχής του Camp με πλήρη διαμονή και διατροφή στις υπέροχες εγκαταστάσεις του ΑΤΕΡΜΩΝ είναι 250 ευρώ, ωστόσο για κάποιες ειδικές κατηγορίες οικογενειών υπάρχουν και σημαντικές εκπτώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και δηλώσεις συμμετοχών μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα www.atermongroup.gr, στην σελίδα του Volley Camp Atermon στο Facebook και στα τηλέφωνα 23410 64793 & 6943408151 ή να επικοινωνήσετε στο email athletic@atermongroup.