A2

Αθλητικές υποτροφίες από Πορφύρα

Αθλητικές υποτροφίες από Πορφύρα

Δύο υποτροφίες στις αθλήτριες του που ολοκλήρωσαν την χρονιά με την καλύτερη βαθμολογία σε Γυμνάσιο και Λύκειο προσφέρει ο ΑΟΦ Πορφύρας ο οποίος εκτός από την αθλητική βελτίωση των παιδιών αποδεικνύει εμπράκτως και το ενδιαφέρον του για την μαθησιακή τους παρουσία…

Η ενημέρωση του ΑΟΦ Πορφύρα προς τις αθλήτριες του συλλόγου

Έως και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, θα περιμένουμε από τις αθλήτριες που ανήκαν στη σεζόν 2015-2016 στο τμήμα βόλεϊ του ΑΟΦ Πορφύρας να φέρουν αντίγραφο του απολυτηρίου της τάξης που ολοκλήρωσαν, στο Γυμνάσιο ή το Λύκειο, ώστε να προσφερθεί από το τμήμα, υποτροφία για όλη την φετινή σεζόν, δηλαδή, απαλλαγή από την υποχρέωση της μηνιαίας συνδρομής.

Αυτή η υποτροφία θα ισχύσει για μία αθλήτρια μας που πέρσι ήταν στο Γυμνάσιο και για μία αθλήτρια μας που πέρσι ήταν στο Λύκειο και εξακολουθεί να φοιτά σε λυκειακή τάξη.

Απαραίτητη προϋπόθεση, στις 18 Σεπτεμβρίου, να έχει γίνει εγγραφή για τη νέα σεζόν και η αθλήτρια να παραμένει στο βόλεϊ του Πορφύρα.

Επειδή, τα απολυτήρια αποτελούν προσωπικά δεδομένα, μπορούν τα παιδιά να  φέρουν αντίγραφο τους, κλεισμένο σε φάκελο και να τον δώσουν για τον κο Νίκο ή την κα Τασούλα.

Καλό θα είναι, επειδή έχουμε άλλωστε πολλές αθλήτριες που είναι εξαιρετικές μαθήτριες, να μην έχουν δισταγμό ώστε να φέρουν το απολυτήριο τους. Θα ανακοινώσουμε, εξάλλου, μόνο το όνομα της πρώτης από το Γυμνάσιο και της πρώτης από το Λύκειο.

Προχωράμε σε αυτή την ενέργεια, ώστε να επιβραβεύσουμε τις προσπάθειες των αθλητριών μας  και να προσφέρουμε επιπλέον κίνητρο.

Γιατί, στο βόλεϊ του Πορφύρα μας ενδιαφέρει τόσο η αθλητική πρόοδος των παιδιών όσο και η βελτίωση της μαθησιακής παρουσίας τους. Και θέλουμε να το δείχνουμε αυτό, με κάθε ευκαιρία. Έμπρακτα

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...