A2

Aθώος ο Κράβαρικ και ο Νέστωρας

Aθώος ο Κράβαρικ και ο Νέστωρας

Η αθλητική δικαστής της ΕΟΠΕ,  Νίκη Ρεβύθη, κατά την σημερινή εκδίκαση των φύλλων αγώνων από την Α2 ανδρών, αποφάσισε την απαλλαγή του πρώην αθλητή του Ηρακλή και προπονητή του Νέστωρα, Αντρέι Κραβαρικ, αλλά και την τιμωρία του προπονητή του ΑΣ Ιωαννίνων.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του μονομελούς δικαιοδοτικού οργάνου:

  • Στον εγκαλούμενο προπονητή ΥΦΑΝΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του σωματείου ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ επιβάλλεται ποινή του αποκλεισμού του όταν αγωνίζεται η ομάδα του για δεκαπέντε (15) ημέρες και χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ για τη συμπεριφορά του προς τους διαιτητές στον αγώνα της 20/02/2016 μεταξύ των ομάδων ΧΑΝΘ-ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Επίσης επέβαλε στο εγκαλούμενο σωματείο ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ την ποινή της έγγραφης επίπληξης για την συμπεριφορά του προπονητή του.

  • Αθώωσε τον εγκαλούμενο αθλητή του σωματείου ΑΜΣ ΝΕΣΤΩΡ ΑΓΓΕΛΟ ΑΓΓΕΛΗ και τον εγκαλούμενο προπονητή του ΑΜΣ ΝΕΣΤΩΡ ΑΝΤΡΕΪ ΚΡΑΒΑΡΙΚ για την συμπεριφορά τους προς τους διαιτητές στον αγώνα της 28/2/2016 μεταξύ των ομάδων ΑΜΣ ΝΕΣΤΩΡ- ΑΣ ΕΛΠΙΣ του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Αθώωσε το εγκαλούμενο σωματείο ΑΜΣ ΝΕΣΤΩΡ για την συμπεριφορά του αθλητή και προπονητή του.

Επίσης παραπέμπει στο Αρμόδιο Όργανο, την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ) την εξέταση της Ένστασης-Καταγγελίας-Υπομνήματος που υπέβαλλε το σωματείο ΑΜΣ ΝΕΣΤΩΡ σχετικά με τον παραπάνω αγώνα.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...