Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αυλαία στο Βραχάτι

Αυλαία στο Βραχάτι

Στο Βραχάτι  ανοίγει η αυλαία της 21ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Volleyleague με την τυπική γηπεδούχα Παναχαϊκή να υποδέχεται τον Ολυμπιακό…

Στο μοναδικό παιχνίδι άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος η Παναχαϊκή φιλοξενεί τον αήττητο και πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Ένα παιχνίδι όπου οι Πειραιώτες είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί απέναντι στους Αχαιούς που έχουν αποχαιρετήσει εδώ και καιρό την μεγάλη κατηγορία.

Η Παναχαϊκή ζήτησε ο αγώνα να γίνει στην έδρα του Παμβοχαϊκού επειδή στο Κουκούλι υπάρχει προγραμματισμένη διεθνής διοργάνωση μπάμπιντον και στην Αγυά το γυμναστήριο δεν είναι διαμορφωμένο για αγώνα της Volleyleague

Οι Αχαιοί θα προσπαθήσουν να είναι όσο ανταγωνιστικοί μπορούν απέναντι σε μια ομάδα διαφορετικού επιπέδου και να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν από το παιχνίδι.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής Σταύρος Σταματόπουλος δήλωσε «Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων αλλά εμείς θα κάνουμε για μία ακόμα φορά την προσπάθεια μας. Είναι ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας αλλά σε ένα γήπεδο μακριά από την Πάτρα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία καλή και τιμητική εμφάνιση απέναντι στην ομάδα που είναι το μεγάλο φαβορί για όλους τους εγχώριους τίτλους και του Τσάλεντζ Καπ».

Ο Ολυμπιακός προερχόμενος από την σημαντική νίκη του στην Ρωσία κόντρα στην Σουργκούτ επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα θέλοντας να πάρει ένα ακόμη τρίποντο.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και ο μόνος «πονοκέφαλος» του είναι η κούραση από το ταξίδι στην Ρωσία.

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης αναφερόμενος στην αναμέτρηση κόντρα στους «ροσσονέρι» τόνισε «Σύμφωνα με την κατάσταση της Παναχαϊκής η οποία ξέρουμε ποια είναι πρόκειται για να ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα. Θα πάμε να παίξουμε για να πάρουμε ανώδυνα τη νίκη με οικονομία δυνάμεων ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλο ξέρουμε πολύ καλά τη δουλειά μας».

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 21ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/03/2018

18:00 Παναχαϊκή – Ολυμπιακός

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/03/2018

17:00 Παναθηναϊκός – Φοίνικας Σύρου

17:00 Κηφισιά – Παμβοχαϊκός

17:00 Εθνικός Αλεξανδρούπολης- Ηρακλής Χαλκίδας

17:00 Νίκη Αιγινίου – ΠΑΟΚ

17:00 Ηρακλής – Εθνικός

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...