A2

Mε Μπακοδήμο στη Preleague η ΑΕΚ

Mε Μπακοδήμο στη Preleague η ΑΕΚ

Με τον Γιώργο Μπακοδήμο στον πάγκο θα πορευθεί τη νέα χρονιά στην Preleague ανδρών η ΑΕΚ που θέλει να κάνει restart και μετά από απουσία ενός έτους από κάθε αγωνιστική δράση να βάλει τις βάσεις για την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία.

Η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» έχει στόχο να «χτίσει» από το μηδέν μια ομάδα η οποία πρωτίστως θα αποπνέει «υγεία», αλλά και θα αφήνει αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον.

Στην τεχνική ηγεσία της νέας αυτής προσπάθειες θα είναι ο Γιώργος Μπακοδήμος ο οποίος την φετινή χρονιά οδήγησε το γυναικείο τμήμα στην Volleyleague και φιλοδοξεί να κάνει το ίδιο και στους άνδρες.

Ο σχεδιασμός της ομάδας ξεκίνησε εδώ και καιρό, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει ήδη έτοιμο το πλάνο στο οποίο θα κινηθεί. Μάλιστα έχουν υπάρξει οι πρώτες επαφές με αθλητές που ενδιαφέρουν την Ένωση που θα επενδύσει σε αρκετά νεαρά και ταλαντούχα παιδιά.

Ο Γιώργος Μπακοδήμος αναφερόμενος στη νέα προσπάθεια που αναλαμβάνει στο ανδρικό τμήμα δήλωσε στο Volleyplanet «Γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια. Έχω έτοιμο το πλάνο με παίκτες και έχω δώσει τις προτάσεις μου στους υπεύθυνους της ΑΕΚ. Θα προχωρήσουμε με σοβαρότητα κάνοντας το καλύτερο. Στόχος μας είναι να κάνουμε μιας νέα ομάδα που θα βγάζει στο γήπεδο «υγεία», θα ικανοποιεί τους φιλάθλους μας και που θα μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία».  

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...