ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Beach Volley από την ΕΣΠΕΔΑ

Beach Volley από την ΕΣΠΕΔΑ

Τουρνουά beach volley Παίδων-Κορασίδων (Κ-17) και Εφήβων –Νεανίδων (Κ-19) διοργανώνει στις 3 και 4 Ιουλίου στην πλαζ Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό με τις συμμετοχές να ολοκληρώνονται την Παρασκευή 30 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση της ΕΣΠΕΔΑ

Σας ενημερώνουμε ότι η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. θα διοργανώσει ένα(1) τουρνουά beach volley Παίδων-Κορασίδων Κ-17, Εφήβων-Νεανίδων Κ-19 2017, σύμφωνα με τους όρους διεξαγωγής που αναγράφονται στις προκηρύξεις που έχουν εκδοθεί από την Ε.Ο.ΠΕ.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
-Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Kokomo beach bar πλαζ Αγίου Κοσμά-Ελληνικού (2η στάση Αγίου Κοσμά τραμ) στις 3-4 Ιουλίου 2017.

-Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές-τριες που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. (αγωνιστική ή φυσική εντοπιότητα) όπως αυτή καθορίζεται (απαραίτητα δικαιολογητικά) από τις προκηρύξειςbeach volley Κ-17 & Κ-19 της Ε.Ο.ΠΕ.

Ηλικίες
Κ-17 : δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2001
Κ-19 : δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 1999

Παράβολο συμμετοχής
Κ-17 & Κ-19 10? (δέκα ευρώ ανά αθλητή/τρια). Το παράβολο καταβάλλεται με την κατάθεση της δήλωσης συμμετοχής και δεν επιστρέφεται σε περίπτωση αποχώρησης/αλλαγής αθλητή/τριας/ομάδας.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 και ώρα 12.00 με τους εξής τρόπους: στα γραφεία της Ένωσης (κλειστό γυμναστήριο Ρέντη-Μ.Μερκούρη) ή με e-mail(espeda@espeda.gr).

Για να γίνουν δεκτές οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν πλήρως συμπληρωμένα τα ειδικά έντυπα όπως είναι αναρτημένα στο site της ΕΟΠΕ (ενότητα beachvolley – αθλητές) όπως επίσης και στο site της Ένωσης ενότητα προκηρύξεις-beach volley και οι αθλητές/τριες να είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Beach VolleyBall της Ε.Ο.ΠΕ. για την αγωνιστική περίοδο 2017.

Ο τρόπος διεξαγωγής θα καθοριστεί αναλόγως του αριθμού των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή, ενώ για την ώρα της τεχνικής σύσκεψης και προσέλευσης των ομάδων θα ακολουθήσει νεώτερη ενημέρωση-ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Ένωσης.