BETOSFAIRA

BET με… under 23

BET με… under 23

Καλησπέρα στους φίλους της betosfairas. Καιρό έχουμε να τα πούμε και όλοι μας πλέον περιμένουμε τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο,ωστόσο σήμερα προέκυψαν 3 δυνατές επιλογές από τα προκριματικά u 23 αντρών και γυναικών…

Ιταλία-Πολωνία (u23 άντρες)

Οι Πολωνοί διαθέτουν μία εξαιρετική φουρνιά παικτών και στις 3 πρώτες αγωνιστικές έχουν 3 νίκες με 9-0 σετ!!!! Οι Ιταλοί έχουν κι αυτοί 3/3 αλλά δεν είναι τόσο σταθεροί και τόσο δυνατοί όσο οι Πολωνοί και παρουσιάζουν πολλά σκαμπανεβάσματα κατά την διάρκεια του τουρνουά. Η σοβαρή Πολωνία θα πετύχει άλλη μία νίκη και θα κάνει το 4/4!!!

Τουρκία -Σερβία (u23 γυναίκες)

Η Τουρκία διαθέτει την καλύτερη ομάδα και σήμερα έχει σαφέστατο προβάδισμα νίκης… Η Σερβία μπορεί να διοργανώνει το τουρνουά αλλά αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών και η ομάδα δεν μπορεί να βρει τα πατήματα της. Η Τουρκία σήμερα περιμένω να κερδίσει πάρα πολύ εύκολα….

Κροατία-Βουλγαρία (u23 άντρες)

Παίζουν οι δύο ουραγοί του ομίλου. Η Βουλγαρία δεν έχει κερδίσει ούτε ένα σετ στις 3 πρώτες αγωνιστικές και έχουν εκτός το αστέρι της ομάδας,τον γίγαντα διαγώνιο Velizar Chernokozhev που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου. Επίσης έχουν τεράστιο πρόβλημα στην θέση του πασαδόρου καθώς το επίπεδο των πασαδόρων που κατέβηκε για τους αγώνες στην Κροατία είναι……τραγικό… Με όλα αυτά τα δεδομένα πιστεύω πως ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη της Κροατίας μπροστά στο κοινό της..

Πρόταση 1:

Ιταλία-Πολωνία 2 (1,44)

Τουρκία -Σερβία (u23) 1 και (1,25)

Κροατία-Βουλγαρία 1 (1,72)

Πρόταση 2

Ιταλία-Πολωνία 2 με -1,5 σετ (2,00)

Τουρκία -Σερβία (u23 γυναίκες) 1 με -1,5 σετ (1,53)

Κροατία-Βουλγαρία 1 (1,72)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.