Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μπιέλιτσα υπό δοκιμή στον ΠΑΟΚ

Μπιέλιτσα υπό δοκιμή στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει τις διορθωτικές κινήσεις του Ιανουαρίου με τον δικέφαλο να ετοιμάζεται να φέρει τον 36χρονο Σέρβο, Νόβιτσα Μπιέλιτσα στη Θεσσαλονίκη για να διαπιστώσει κατά πόσο η 10μηνη αγωνιστική του απραξία τον έχει επηρεάσει.

Μετά την προσθήκη του Απόστολου Αρμενάκη, αλλά και με τον Βέλγο Βαν Ντεν Ντρις προ των πυλών, οι Θεσσαλονικείς δεν βιάζονται να επιλέξουν την πιο σωστή λύση για το κέντρο τους, καθώς έχουν περιθώριο ως και το τέλος του Ιανουαρίου.

Αυτό το περιθώριο θα εκμεταλλευτεί και ο Δεληκώστας για να δοκιμάσει τον 36χρονο Σέρβο κεντρικό Νόβιτσα Μπιέλιτσα. Η εμπειρία του είναι δεδομένη αφού η καριέρα του είναι ιδιαίτερα πλούσια. Ωστόσο η αγωνιστική του απραξία είναι το μεγάλο ερωτηματικό για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που θέλουν να κάνουν την κατάλληλη επιλογή. Αν ο Μπιέλιτσα δεν ικανοποιήσει το μόνο βέβαιο είναι ότι η λίστα των κεντρικών έχει και άλλα ονόματα.





Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...