A2

Μπλάμη-Τουρσούγκας, μαζί για το καλύτερο

Μπλάμη-Τουρσούγκας, μαζί για το καλύτερο

Δύο παλιότερες μορφές του αθλήματος, οι Πέπη Μπλάμη (τεχνικός), Σούλης Τουρσούγκας (τεχνικός διευθυντής) ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ΖΑΟΝ και μετά το πετυχημένο ντεμπούτο τους  εκφράζουν στο www.volleyplanet.gr την αισιοδοξία τους για το μέλλον της ομάδας της Κηφισιάς στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Λίγο μετά την λήξη του νικηφόρου αγώνα της 6ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Α2 Γυναικών, ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΖΑΟΝ, Σούλης Τουρσούγκας, με τον όποιο η ομάδα ως προπονητή πανηγύρισε στο παρελθόν 5 τίτλους, δήλωσε στο www.volleyplanet.gr για το νικηφόρο ντεμπούτο του. «Την αγαπάω αυτή την ομάδα και ήρθα για να προσφέρω όσο μπορώ να την ανεβάσουμε ψηλότερα. Ωστόσο είναι μία δύσκολη χρονιά για εμάς και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

«Σιδεροκέφαλη» όμως και επίσημα στον πάγκο της ομάδας της Κηφισιάς και η τεχνικός, Πέπη Μπλάμη αναφέρθηκε στην αλλαγή φιλοσοφίας παιχνιδιού που προσπαθεί να περάσει στην ομάδα. «Αλλάξαμε κάποια πράγματα από το παιχνίδι που παίζαμε παλιότερα, ωστόσο είναι πολύ λίγος ο χρόνος για να μπορέσει ο προπονητής να «περάσει» την αγωνιστική φιλοσοφία και το στυλ του στην ομάδα. Σίγουρα θα γίνουν και λάθη, όμως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αν δουλέψουμε σωστά και συνεχίζουμε για το καλύτερο»» υποστήριξε στο www.volleyplanet.gr η κόουτς του ΖΑΟΝ, που εξέφρασε ως παραπονάκι ότι «μπορούσαμε να κερδίσουμε και με 3-0».

Από την πλευρά των ηττημένων ο τεχνικός του Α.Ο Παλλήνης, Γιώργος Τουρνάκης στάθηκε κυρίως στην αλλαγή προπονητή στην αντίπαλη ομάδα, αλλά και στην Καρίνα Φιλιπιόνκα, που έκανε… ζημιά  στην ομάδα του. «Ο ΖΑΟΝ είχε δείξει μέχρι τώρα πως είναι ομάδα κάτω του μετρίου, αλλά εμείς περιμέναμε πως θα εμφανιστεί καλύτερος μετά την αλλαγή προπονητή, η οποία φάνηκε ότι λειτούργησε θετικά.

Μπήκαμε καλά στο ματς, ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά δεν θέλει και πολύ όταν μιλάμε για γυναίκες για να στραβώσει το παιχνίδι! Ετσι μετά το πρώτο σετ, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, λόγω της Φιλιπιόνκα που έσκαγε τη μπάλα στα έξι μέτρα, όμως και πάλι μετά το τρίτο σετ, ισορροπήσαμε το παιχνίδι, βγάλαμε εκτός την ξένη τους και χάσαμε στο ταί μπρέικ στις λεπτομέρειες. Προσωπικά έμεινα ικανοποιημένος από τις προσπάθειες των αθλητριών μας, καθώς εμείς θέλουμε να σωθούμε και προσπαθούμε να παίζουμε κάθε παιχνίδι χωρίς άγχος».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...