A2

Μπλάμη:«Να υπερασπιστούμε την έδρα μας»

Μπλάμη:«Να υπερασπιστούμε την έδρα μας»

Ξεκίνημα με ντέρμπι κόντρα στον ενισχυμένο Πανιώνιο το Σάββατο στις (18.00) στο Ζηρίνειο, έχει ο ΖΑΟΝ στην πρεμιέρα του Α2 υποομίλου γυναικών, ο οποίος ξεκινάει ένα μήνα νωρίτερα από τον Α1 υποόμιλο  που ειναι προγραμματισμένος να αρχίσει, 5-6 Νοεμβρίου.

Η ομάδα της Κηφισιάς που μπαίνει στο πρωτάθλημα της Α2 «λαβωμένη», μετά το σοβαρό τραυματισμό της Κορναράκη, αποφάσισε να κάνει αγιασμό, ώστε να ξορκίσει το κακό που έφερε μαζεμένες ατυχίες στην ομάδα.

zaon-agiasmos-0111111zaon-agiasmos-0222222

H εμβληματική προπονήτρια του ΖΑΟΝ, Πηνελόπη Μπλάμη, που ανανέωσε σημαντικά το φετινό ρόστερ της ομάδας των βορείων προαστίων, σχολίασε στον  Volleyplanet: « Θεωρώ ότι έχουμε μια δύσκολη πρεμιέρα απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Πανιώνιος.  Παρόλα αυτά ελπίζω να κάνουμε ένα θετικό ξεκίνημα και να υπερασπιστούμε την έδρα μας με την βοήθεια των φιλάθλων.

zaon-agiasmos-033333zaon-agiasmos-044444

Φέτος η νέα σεζόν ξεκινάει νωρίς  και ο χρόνος προετοιμασίας για όλες τις ομάδες ήταν λίγος. Συμμετέχουμε σ’ ένα ανταγωνιστικό όμιλο με πολλές αθηναϊκές ομάδες που ενισχύθηκαν σημαντικά στις μεταγραφές και έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς.

Είμαι ικανοποιημένη από την διάθεση και θέληση που έδειξαν οι παίκτριες μου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και αν είμαστε όλες υγιείς, διότι φέτος είχαμε παρά πολλές ατυχίες, πιστεύω να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η πρώτη τριάδα του ομίλου.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...