ΔΙΕΘΝΗ

BOMBA! Χορός εκατομμυρίων για το «10άρι» της «Φενέρ»!

BOMBA! Χορός εκατομμυρίων για το «10άρι» της «Φενέρ»!

Οικονομική πρόταση που προκαλεί… ζαλάδα ετοιμάζει η Εξατσίμπασι για την απόκτηση της Νοτιοκορεάτισας σουπερστάρ της  Φενέρμπχσέ, Κιμ Γέονγκ Κουνγκ.

Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του Μπαρμπολίνι από τα τελικά των Play offs του τουρκικού πρωταθλήματος, ο πανίσχυρος πρόεδρος της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, Φαρούκ Εξατσίμπασι βάλθηκε σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφόρησαν στην “γείτονα” χώρα να τινάξει την… μπάνκα στον άερα!

Το… αφεντικό λοιπόν της Εξαστίμπασι τρελάθηκε και προσφέρει 3.000.000 δολάρια στην 29χρονη άσο της “Φενέρ” για να την “ντύσει στα χρώματα”της ομάδας του, το “10 το καλό” που οδήγησε την αντίπαλό του στους τελικούς της τουρκικής λίγκας με τη Γαλατασαράι.

Μία πρόταση που ασφαλώς δεν αφήνει, όπως φαίνεται αδιάφορη την “ΚΥΚ”, αφού έπειτα από 6 πετυχημένα χρόνια στα “καναρίνια”, με τα οποία πανηγύρισε 1 τίτλο Champions Legaue, 1 τίτλο CEV Cup, 1 πρωτάθλημα Τουρκίας, 2 Κύπελλα Τουρκίας, 1  Super Cup Τουρκίας και αναρίθμητες ατομικές διακρίσεις, ισοδυναμεί με 33% περισσότερα από τα 2.000.000 δολάρια, που λαμβάνει σήμερα ως οικονομικές απολαβές.