Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μπόσκαν: «Αποκτάμε αυτοπεποίθηση»

Μπόσκαν: «Αποκτάμε αυτοπεποίθηση»

Ικανοποιημένος για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν, ο οποίος υπενθύμισε στους αθλητές τους τη δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Σέρβος προπονητής Σλόμπονταν Μπόσκαν είπε : «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτή τη νίκη γιατί σε όλο το ματς ήμασταν συγκεντρωμένοι δεν είναι εύκολο να παίζεις σε τέτοιες συνθήκες. Είναι σημαντικό ότι κρατήσαμε υψηλά το επίπεδο μας σε όλα τα σετ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί στο μέλλον θα έχουμε δύσκολα παιχνίδια και με αυτές τις νίκες αποκτάμε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Όταν τελειώσει η σεζόν θα έχουμε καιρό να αναλύσουμε την πορεία μας. Τώρα είμαστε στη μέση της μάχης και αυτό που επαναλαμβάνω πάντα στους παίκτες μου είναι να κοιτάμε μπροστά. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με την Κηφισιά και ακολουθεί ο ημιτελικός του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ».

Από την άλλη, ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ ανέφερε: «Ήταν σημαντική νίκη. Το καλό είναι ότι παίξαμε πολύ καλά και πήραμε τους τρεις πόντους που θέλαμε. Τώρα κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται και στη συνέχεια το Κύπελλο. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά αλλά στο 3ο σετ χαλαρώσαμε λίγο, κάναμε κάποια λάθη όμως στο τέλος πήραμε τη νίκη και τώρα είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Τέλος, ο κορυφαίος του Ολυμπιακού, Κονσταντίν Τσούπκοβιτς σχολίασε: «Ήταν μια ακόμα νίκη, φυσιολογική για εμάς. Στα προηγούμενα ματς με αυτόν τον αντίπαλο προσωπικά δεν είχα παίξε καλά και για αυτό ήθελα να δείξω σήμερα τι μπορώ να κάνω και να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου να κερδίσει. Όσον αφορά τις συνθήκες που επικρατούσαν στο γήπεδο, είναι ντροπή να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά. Η μύτη μου πάντως είναι καλά…».