Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μπούκουρας : «Είμαστε σε καλό δρόμο, κοιτάμε μπροστά»

Μπούκουρας : «Είμαστε σε καλό δρόμο, κοιτάμε μπροστά»

Η Κόρινθος πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής κόντρα στον Ηρακλή Κηφισιάς δείχνοντας έτοιμη και αποφασισμένη να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή της στην κατηγορία με τον Γιώργο Μπούκουρα να μιλά στο Volleyplanet για την μέχρι τώρα πορεία των «ερυθρόλευκων» στην Α1 δηλώνοντας αισιόδοξος για ακόμη καλύτερη συνέχεια…

Η Κόρινθος ήρθε για να μείνει στην Α1 των γυναικών και φροντίζει να το δείχνει και εντός γηπέδου. Η «ερυθρόλευκες» απέναντι στον Ηρακλή Κηφισιάς πανηγύρισαν την 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα και βρίσκονται στην 8η θέση αισιοδοξώντας πως το μέλλον θα είναι ακόμη καλύτερο για την ομάδα.

Ο Γιώργος Μπούκουρας λίγο μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς στο Ζηρίνειο μίλησε στο Volleyplanet για την μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας στην κατηγορία και έδειξε έτοιμος για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες…

kifisia-korinthos-1 raklis-kifisias-korinthos-volleyleague-gynaikes-2017

-Πολύ καλή εμφάνιση και μεγάλη νίκη επί Ηρακλή Κηφισιάς

«Κάναμε την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση. Εκτός από τους πρώτους 10 πόντους του παιχνιδιού όπου ήμασταν κάπως «σφιγμένοι» καταφέραμε και ξεπεράσαμε το στρες και κάναμε καλή τακτική εμφάνιση. Δεν περιμέναμε τόσο εύκολη επικράτηση αλλά όταν κάνει αυτά που πρέπει τότε τα πράγματα είναι πιο εύκολα για την ομάδα».

-Σημαντική νίκη επί της Κηφισιάς καθώς είναι από τα παιχνίδια που χαρίζουν 6ποντα αφού οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους.

«Είναι ακριβώς έτσι. Τα παιχνίδια που μπορούμε να χτυπήσουμε στο πρωτάθλημα είναι συγκεκριμένα. Δεν μπορούμε να τον Ολυμπιακό ή την Σαντορίνη και άλλες ομάδες, αλλά έχουμε παιχνίδια που μπορούμε να πάρουμε εκτός όπως αυτό με την Κηφισιά ή εντός που έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας. Νομίζω θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες να πάρουμε παιχνίδια και να μαζέψουμε βαθμούς».

-Ο μέχρι τώρα απολογισμός της Κορίνθου μπορούσε ενδεχομένως να ήταν και καλύτερος;

«Νομίζω πως δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Εγώ τουλάχιστον δεν είμαι από την συγκομιδή βαθμών. Κάναμε και άσχημα παιχνίδια κυρίως στην έδρα μας, όπως το προηγούμενο με τον Αίαντα Ευόσμου, χάσαμε παιχνίδια από Πορφύρα και Μακεδόνες με 3-2 ενώ θα μπορούσε να είμαστε εμείς οι νικητές. Τα παιχνίδια έτσι είναι. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και δεν κερδίζει πάντα αυτός που το θέλει, αλλά αυτός που κάνει τα λιγότερα λάθη μέσα στο γήπεδο. Και εμείς στα δύο συγκεκριμένα παιχνίδια κάναμε πολλά λάθη».

-Η Κόρινθος ποντάρει στην δύναμη της έδρας και τον ενθουσιασμό της νεοφώτιστης ομάδας;

mpoukouras-korinthos-renti korinthos-time-out-renti

«Σαφώς. Ο κόσμος δίνει ώθηση στην ομάδα και δυστυχώς των έχουμε πικράνει αρκετά μέχρι τώρα και δεν μιλάμε για παιχνίδια που δεν μπορούμε να πάρουμε όπως πχ με Ολυμπιακό, αλλά για παιχνίδια που μπορούμε να παίξουμε  και να του χαρίσουμε τη νίκη. Δεν το έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα αλλά πιστεύω θα το κάνουμε σύντομα».

-Η Κόρινθος ήρθε για να μείνει στην κατηγορία;

«Νομίζω αυτό είχαμε πει από την αρχή. Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο, θα μπορούσε να είμαστε και σε καλύτερο. Δεν κοιτάμε πίσω, κοιτάμε μπροστά».

-Πέρεζ και Γιεζέλ κάνουν την διαφορά και ήδη ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα.

«Είναι δύο αθλήτριες που φέραμε στην ομάδα καθώς δεν μπορούσαμε να βρούμε κάτι στην ελληνική αγορά. Νομίζω έχουμε κάνει καλή επιλογή. Και οι δύο αθλήτριες βοηθάνε πάρα πολύ στο παιχνίδι, κυρίως στην επίθεση και στον φιλέ και ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια».

-Η Κόρινθος δείχνει μια ομάδα οργανωμένη που κάνει μετρημένες κινήσεις και κινείται σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχει.

«Αυτό νομίζω είναι το μεγάλο μας πλεονέκτημα. Δεν κάνουμε πράγματα που δεν μπορούμε. Φτάνουμε μέχρι εκεί που μπορούμε. Νομίζω η οργάνωση είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα είτε είναι η Κόρινθος, είτε άλλη ομάδα».