ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ν. Μπουτσουρής: «Μπορούμε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο»

Ν. Μπουτσουρής: «Μπορούμε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο»
Ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Νίκος Μπουτσουρής, η Αριάδνη Καθάριου και η Γεωργία Τσελέπη μίλησαν στο volleyball.gr μετά τη νίκη με 3-1 επί της Ελβετίας, για την 1η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Πορταριά.
Νίκος Μπουτσουρής: «Η ομάδα μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο»
«Νομίζω πως περισσότερο απ’ όλους ήμουν εγώ αγχωμένος. Ήμουν σίγουρος ότι θα είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, λόγω έλλειψης φιλικών παιχνιδιών. Για πρώτο παιχνίδι και τηρουμένων των αναλογιών πήγαμε πολύ καλά. Η ομάδα μπορεί να παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε ακόμα καλύτεροι μέχρι και το Σάββατο, που θεωρώ θα διεκδικήσουμε με την Βουλγαρία την πρώτη θέση. Η Εσθονία στη θεωρία μπορεί να φαίνεται η πιο αδύναμη ομάδα του τουρνουά, όμως πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα για να μην ακυρώσουμε την νίκη επί της Ελβετίας».
Γεωργία Τσελέπη: «Μπορούσαμε και καλύτερα, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι»
Η διαγώνια της Εθνικής Νεανίδων Γεωργία Τσελέπη δήλωσε: «Ξεκινήσαμε λίγο αγχωμένες αλλά πόντο-πόντο βρίσκαμε ρυθμό και παίξαμε το βόλεϊ που ξέρουμε. Στο τρίτο σετ μπορούσαμε να πάμε λίγο καλύτερα, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Το αφήνουμε πίσω και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.
Αριάδνη Καθάριου: «Χαρούμενη που είμαι στην Εθνική»
Η Αριάδνη Καθάριου που αγωνίστηκε για πρώτη φορά με το εθνόσημο δήλωσε: «Θέλουμε να κάνουμε καλό παιχνίδι με την Εσθονία και να πάρουμε τη νίκη για να διεκδικήσουμε μετά την πρόκριση με την Βουλγαρία. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι με την Εθνική, το ευχαριστιέμαι και ελπίζω να συνδυαστεί η πρώτη μου παρουσία με την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό».