Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μποζίδης next Generation

Μποζίδης next Generation

«Το μήλο κάτω από μηλιά θα πέσει» αναφέρει η παροιμία και ο Παναγιώτης Μποζίδης αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη της. Ο 13χρονος Παναγιώτης Μποζίδης είναι έτοιμος να φορέσει την φανέλα του ΑΟΟ και να συμπληρώσει την αποστολή των «πράσινων» στον αγώνα με τη ΜΕΝΤ γράφοντας την δική του ιστορία.

Τα βήματα του πατέρα του Θοδωρή θέλει να ακολουθήσει στον αθλητισμό ο νεαρός Παναγιώτης.

Ο γιος του άλλοτε διεθνή παίκτη του ΑΟΟ και νυν του Ηρακλή, αγωνίζεται στην ίδια θέση και μετρά αντίστροφα πριν το ντεμπούτο του στην ανδρική ομάδα.

Η αναμέτρηση κόντρα στην ΜΕΝΤ, ομάδα που ανέβασε ο Θοδωρής Μποζίδης στην μεγάλη κατηγορία και πανηγύρισε μαζί με τον γιο του στο κλειστό του Έβρου πέρσι, αναμένεται να είναι αυτή που θα συμμετάσχει και ο νεαρός Παναγιώτης.

Έτσι το Σάββατο το απόγευμα ο κόσμος των «πράσινων» θα δει την… δεύτερη γενιά Μποζίδη στην ομάδα συνεχίζοντας έτσι την παράδοση των παιδιών που ακολούθησαν την καριέρα των πατεράδων τους στους «ακρίτες».

Σε αυτό το όμορφο και μικρό club βρίσκονται οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο Δημήτρης Γκαράς, αλλά και τα αδέρφια Γιάννης και Νίκος Σκαρλατίδης.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: radioevros.gr

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...