ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Μπροστά στην υγεία του Δημήτρη, τι είναι ο τίτλος…

Μπροστά στην υγεία του Δημήτρη, τι είναι ο τίτλος…

Στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα νεανίδων του Πανναξιακού με το Νεώριο Σύρου (11.00), κρίνεται ίσως ο τίτλος πρωταθλήματος μιας χρονιάς…. Ωστόσο με ένα συγκλονιστικό μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης η διοίκηση της ναξιώτικης ομάδας καλεί τον κόσμο της να κατακλύσει το  «Δημήτριος Περιστεράκης», όχι τόσο για να ενισχύσει τις γηπεδούχες, που θα παίξουν με πολλές απουσίες, αλλά για να στηρίξει οικονομικά την προσπάθεια που γίνεται για βρει ξανά το χαμόγελό του ένα παιδί από τη Σύρο.

Πρόκειται για τον μαθητή του ΕΠΑΛ Σύρου, Δημήτρη Ρίζου που σε ένα ατύχημα τον περασμένο Ιουνίο τραυματίστηκε σοβαρά στην σπονδυλική του στήλη, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ακίνητος από το λαιμό και να χρήζει πλέον τη βοήθεια όλων μας, για να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις  των υψηλών του νοσηλίων.

Έκτοτε στη Σύρο διοργανώθηκαν φιλανθρωπικοί αγώνες ομάδων, έγιναν “bazaar”  από σχολεία, πουλήθηκαν ημερολόγια με τα έσοδα να δίνονται για την οικονομική στήριξη του Δημήτρη και γενικά η κινητοποίηση των ανθρώπων του νησιού για να βοηθήσουν το συντοπίτη τους, ήταν συγκινητική.

Την Κυριακή λοιπόν στο κλειστό της Νάξου σε εμφανές σημείο στην κερκίδα θα υπάρχει ένα κουτί , για να συμβάλει ο καθένας με ότι ποσό επιθυμεί στην πρωτοβουλία αγάπης και ανθρωπιάς των γηπεδούχων. Μια πρωτοβουλία που αποκτά ακόμη πιο μεγάλη αξία, γιατί πέρα από το ότι γίνεται για πρώτη φορά εκτός Σύρου, αποτελεί… αποθέωση του fair play και δείχνει για μια ακόμη φορά το αθλητικό της πνεύμα, με την ομάδα της Νάξου, να μη νοιάζεται τόσο για τη νίκη… μισό τίτλο στο πρωτάθλημα Κυκλάδων. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία απ’ όλα είναι ο Δημήτρης να κερδίσει τη μάχη που δίνει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανναξιακού 

Η ομάδα νεανίδων του Πανναξιακού στο Βόλεϊ υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του Νεωρίου σε ένα παιχνίδι που κατά μεγάλο ποσοστό θα κρίνει τον τίτλο στις Κυκλάδες.

Η ομάδα του Βασίλη Τσιουπλή αποδεκατισμένη από τραυματισμούς, ιώσεις και απουσίες λόγω της συμμετοχής αθλητριών της στην αποστολή της γυναικείας ομάδας στην Αθήνα υποδέχεται την ΑΣΕ ΝΕΩΡΙΟΥ (που απέρριψε την αίτηση για αναβολή του αγώνα) με σκοπό μα διεκδικήσει νίκη με καθαρό σκορ που θα την φέρει στην πρώτη θέση και μια ανάσα από τον τίτλο στις Κυκλάδες.

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος αγώνας στη Σύρο έληξε με 3-2 σετ υπέρ της γηπεδούχου ομάδας.

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ

Παρ’ ‘ολα αυτά η διοίκηση, ο προπονητής και οι αθλήτριες του Πανναξιακού κάνουν κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κοινό της Νάξου να στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια που γίνεται για τα νοσήλια του Συριανού Δημήτρη Ρίζου ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα. Πέρα από αποτελέσματα, βαθμολογίες και νίκες, οφείλουμε όλοι να αγωνιστούμε να νικήσει ένα ΠΑΙΔΙ…

Στην κερκίδα θα υπάρχει σε εμφανές σημείο ένα κουτί να συμβάλει ο καθένας με ότι ποσό επιθυμεί.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 28.1.2018 και ώρα 11:00 το πρωί.