BEACH VOLLEY

CEV: Άλλαξε ημερομηνία στο Euro U-20, «έφαγε πόρτα» για το Euro U-22

CEV: Άλλαξε ημερομηνία στο Euro U-20, «έφαγε πόρτα» για το Euro U-22

Εν αναμονή των αποφάσεων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για την τύχη του τουρνουά μπιτς βόλεϊ World Tour ενός αστέρα, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί από 12-14 Ιουνίου στην Ίο, αλλά αναβλήθηκε στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης που έχουν ληφθεί κατά την εξάπλωση και τη διασπορά της πανδημίας COVID-19, η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Βόλεϊ (CEV) και η Ομοσπονδίας της Τσεχίας συμφώνησαν να επαναπρογραμματίσουν τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Beach Volley U-20, για τις 9-13 Σεπτεμβρίου στo Μπρνο.

Αρχικά, το τουρνουά είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 12 έως τις 16 Αυγούστου, αλλά η αλλαγή ημερομηνίας θα επιτρέψει στις ομάδες να έχουν περισσότερο χρόνο για να προπονηθούν και να προετοιμαστούν κατάλληλα για την διοργάνωση, καθώς οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας COVID-19 χαλαρώνουν σταδιακά σε όλη την Ευρώπη.

Παράλληλα όμως  την αλλαγή ημερομηνιών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-20, είχαμε και την Ολλανδικής Ομοσπονδίας να διοργανώσει το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Beach Volley U-22.  Σύμφωνα με την ενημέρωση των διοργανωτών, στην προσπάθεια περιορισμού και εξάπλωση της πανδημίας του κορονoϊού, δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσουν το τουρνουά, που θα πραγματοποιούνταν στις αρχές Σεπτεμβρίου. στην πόλη Βλίσιγκεν.

Περαιτέρω ενημερώσεις σχετικά με τον ενδεχόμενο επαναπρογραμματισμό και εκ νέου κατανομή της διοργάνωσης θα ακολουθήσουν σε εύθετο χρόνο από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Βόλεϊ.