ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Χ.Ανδρεόπουλος: «Μας εμπνέει σιγουριά η διοίκηση Γιαννακόπουλου»

Χ.Ανδρεόπουλος: «Μας εμπνέει σιγουριά η διοίκηση Γιαννακόπουλου»

Μια χρονιά… στοίχημα για τον ακραίο του Παναθηναϊκού Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο εξελίσσεται σε μια σεζόν ορόσημο για τον ίδιο και την ομάδα που κάνει μια νέα αρχή! Σε λίγες ώρες ξεκινούν τα πλέι οφ για τους “πράσινους”, οι οποίοι βρίσκονται εντός στόχων με τον νεαρό άσο να έχει αρπάξει από τα… μαλλιά την ευκαιρία και τη θέση του βασικού και αναντικατάστατου, δικαιώνοντας όσους τον εμπιστεύτηκαν ενώ στέφθηκε πρωταθλητής με τους εφήβους του ΠΑΟ έπειτα από 37 ολόκληρα χρόνια!

Με αφορμή την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, ο Ανδρεόπουλος junior αναφέρθηκε στο Volleyplanet στη μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού στην αντρική και την εφηβική ομάδα.

andreopoulos1

Σε μια χρόνια που μαζί με τον Ράπτη ήσασταν ένα μεγάλο ερωτηματικό, έχετε εξελιχθεί σε ένα μεγάλο θαυμαστικό. Ο τίτλος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος πιστεύεις ότι αποτελεί μια πρώτη δικαίωση;

«Είναι αλήθεια πως λίγοι ήταν εκείνοι που από την αρχή πίστευαν πως δυο νέα παιδιά θα μπορούσαν να συμμετέχουν με τέτοιο ενεργό ρόλο στην ομάδα. Παρόλα αυτά, τα καταφέρνουμε. Η δικαίωση που νιώθουμε, λοιπόν, δεν αφορά εκείνους που δεν μας πίστευαν αλλά εμάς τους ίδιους που βλέπουμε τους κόπους μας, να πιάνουν τόπο».

Πού θα ήθελες να αφιερώσεις αυτόν τον πρώτο σου τίτλο;

«Αφιερώνω αυτόν τον τίτλο σε εκείνους που μας πίστεψαν από την πρώτη στιγμή, μας βοήθησαν να ονειρευτούμε για το μέλλον και μας έδωσαν την ευκαιρία να φέρουμε έναν «μικρό» (σ.σ αναπτυξιακό) μεγάλο τίτλο στον Παναθηναϊκό»!

pao_efivoi_collage

Πόση σιγουριά δίνει η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη υπό την προεδρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό Α.Ο και στην ομάδα;

«Κάθε επαγγελματίας αθλητής επιζητά ένα ισχυρό και ασφαλές διοικητικό περιβάλλον, ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί. Έτσι και στην ομάδα μας, η σιγουριά που μας εμπνέεται από την διοίκηση μας βοηθά να επικεντρωθούμε στους αγωνιστικούς μας στόχους»

Τι συμβουλές έδωσε ο κόουτς Ανδρεόπουλος πριν την τελική φάση του Πανελληνίου;

«Ο κοουτς-πατέρας Ανδρεόπουλος όπως σε όλα τα παιχνίδια μου είπε να δώσω το 100%, ώστε να φέρουμε αυτόν τον τίτλο, που έλειπε τόσα χρόνια, στον Παναθηναϊκό».

panellinio+efivwn+2019

Είδαμε εσένα, τον Ράπτη, τον Μούχλια και άλλα παιδιά στους αγώνες της τελικής φάσης και γεμίσαμε ελπίδα ότι η «φουρνιά» είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα και πολλά υποσχόμενη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Συμφωνείς;

«Είμαστε παιδιά που όλα διψάμε για συμμετοχή και διάκριση με την Εθνική ανδρών. Πιστεύω ότι με την κατεύθυνση που μας έχει δοθεί από τις αναπτυξιακές Εθνικές ομάδες έως την ανδρική, θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας, τόσο προσωπικούς όσο και ομαδικούς και γιατί όχι να προχωρήσουμε κι εμείς με την βοήθεια των πιο έμπειρων και να πάμε την Εθνική ομάδα ένα βήμα παραπάνω».