CHALLENGE CUP

Χαμόγελα ικανοποίησης στο Ρέντη (vd)

Χαμόγελα ικανοποίησης στο Ρέντη (vd)

Ικανοποιημένες από την απόδοση και την εμφαντική νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντίεκριχ έμειναν Λαμπρούση, Κωνσταντινίδου και Ζακχαίου που δήλωσαν έτοιμες για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο Τσάλεντζ Καπ.

Λαμπρούση : «Κάθε χρόνο με νέο κίνητρο»

Η Τζίνα Λαμπρουση με το σερβίς τα δημιούργησε πολλά προβλήματα στην υποδοχή της Ντίεκιρχ κερδίζοντας μάλιστα 5 άσους. Η διεθνής κεντρική του Ολυμπιακού αναφερόμενη στην αναμέτρηση δήλωσε «Αρχικά δεν περιμέναμε η αντίπαλη ομάδα να είναι τέτοιου επιπέδου, περιμέναμε μια πιο δυνατή ομάδα, αλλά εμείς μπήκαμε με σοβαρότητα γιατί θέλαμε να πάρουμε στο Ρέντη τη νίκη και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωσή μας μέχρι τέλους για να μην έχουμε πρόβλημα».

Οι αγωνιστικοί ρυθμοί για τον Ολυμπιακό αρχίζουν να ανεβαίνουν καθώς οι «ερυθρόλευκες» θα παίζουν σχεδόν δύο παιχνίδια την εβδομάδα και την έμπειρη κεντρικό να υπογραμμίζει «Επόμενο παιχνίδι είναι με τον Πορφύρα. Αυτός ο μήνας είναι δύσκολος αφού υπάρχουν αγώνες Τετάρτη – Σάββατο. Θέλουμε να το διαχειριστούμε όσο καλύτερα μπορούμε και να είμαστε μέσα στους στόχους μας» .

Μετά το περσινό ρεκόρ κόντρα στην Πφέφινγκεν (25-4) ο Ολυμπιακός φρόντισε αρχικά στο πρώτο σετ με την Ντίεκιρχ να το ισοφαρίσει και στο δεύτερο με το 25-2 να το «σπάσει». Ένα Ευρωπαϊκό ρεκόρ που πλέον δύσκολα θα καταρριφθεί και θα αποτελεί στοίχημα για πολλές άλλες ομάδες της Ευρώπης.

Σχολιάζοντας το ρεκόρ η Λαμπρούση τόνισε «Είναι νέο ρεκόρ αυτό από την αρχή. Κάθε χρόνο βρίσκουμε και νέο κίνητρο. Ένας αθλητής χρειάζεται να έχει κίνητρο γιατί χωρίς αυτό δεν μπορεί να δουλέψει. Ίσα –ίσα αν έχει κίνητρο μπορεί να πετύχει τους στόχους του και να φθάνει πιο ψηλά».

Κωνσταντινίδου : «Βαριά φανέλα ο Ολυμπιακός»

Η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου με την είσοδό της στο δεύτερο σετ της αναμέτρησης έκανε το ντεμπούτο της στην Ευρώπη με τα «ερυθρόλευκα». Η νεαρή πασαδόρος φρόντισε να συνδυάσει την εμφάνιση της με νίκη και μάλιστα με ρεκόρ, με την ίδια να δηλώνει «Ήμασταν αρκετά προετοιμασμένες, έχοντας δει βίντεο από την ομάδα και αφήσαμε πίσω μας την εμφάνιση με τον Αίαντα. Όλη την εβδομάδα είχαμε αφοσιωθεί στο παιχνίδι της Ευρώπης και για αυτό είχαμε αυτό το αποτέλεσμα.

Το πρώτο βήμα πρόκρισης έγινε και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι την επόμενη Πέμπτη και βήμα –βήμα θέλουμε να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ο Ολυμπιακός έχει παράδοση τα τελευταία χρόνια και έχω πει και στο παρελθόν ότι είναι βαριά φανέλα και πιστεύω να τα πάμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Όσο για την μέχρι τώρα παρουσία της στον Ολυμπιακό, η Θεσσαλονικιά αθλήτρια υπογράμμισε «Είμαι πολύ ευχαριστημένη, αρχίζω και δένομαι περισσότερο με τα κορίτσια, όποτε είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό».

Ζακχαίου : «Χαρούμενες για τη νίκη»

Η Κατερίνα Ζακχαίου στην αναμέτρηση με την Ντίεκριχ είχε χρόνο συμμετοχής και με την απόδοσή της έδειξε πως φέτος θα είναι η χρονιά της…

Η Κύπρια κεντρική αναφερόμενη στο παιχνίδι με την ομάδα του Λουξεμβούργου τόνισε «Είμαστε χαρούμενες που πήραμε τη νίκη. Τώρα μένει να πάμε Λουξεμβούργο να παίξουμε το ίδιο καλά και να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Όσο για το ρεκόρ ανέφερε «Είναι χαρά μας. Μπράβο μας και συνεχίζουμε…».