A2

Με χαμόγελα στα μπαράζ ο Πορφύρας

Με χαμόγελα στα μπαράζ ο Πορφύρας

Με την 19η νίκη του σε 20 αγώνες και από την πρώτη θέση του 2ου υποομίλου του Α ομίλου ολοκλήρωσε τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Πορφύρας που μετά το 3-0 επί του Πανιωνίου ετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου.

Στον Πειραιά ο Πορφύρας έκλεισε με χαμόγελα την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αφού σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι επικράτησε 3-0 του Πανιωνίου και μπαίνει σε τροχιά μπαράζ.

Σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες μέτρησαν απουσίες αφού από τις γηπεδούχες δεν αγωνίστηκαν Φωτεινού, Ν.Γκούρα, Κουόλ και με τον Πανιώνιο οι Μπακοδήμου, Φωκιανού, Σιρίνινα.

Στην πρώτη φάση των μπαράζ ανόδου που θα φιλοξενηθούν από τις 10 έως 12 Απριλίου (το γήπεδο και η σειρά των αγώνων θα ανακοινωθούν την Δευτέρα έπειτα από κλήρωση στην ΕΟΠΕ), ο Πορφύρας μαζί με τον Ηρακλή Κηφισιάς, τον ΓΣ Πετρούπολης και τον Ηλυσιακό θα διεκδικήσει τις 2 πρώτες θέσεις που θα τον οδηγήσουν στα τελικά μπαράζ ανόδου της Α2.

ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Βασίλης Πανδής-Πόπη Καλλή ) : Γκολφινοπούλου, Σιδεράτου, Θεοχάρη, Κελεσίδη, Χρήστου, Μ.Ράπτη, Μουστάκη, Ξαγοραράκη, Λιάρου, Θαλασσινού, Καράκου, Μπουτσελάκου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ( Μαρία Καλαρά ) : Μουρατίδη, Κούρδογλου, Αγγελοκωνσταντή, Σ.Μπανίκα, Μπέη, Παγώνη, Γκουντιμένκο, Παπαδάκη, Φλιάκου, Χορμή, Λ.Μπανίκα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 22ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΖΑΟΝ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 3-1

ΑΝΑΓ. ΣΑΜΟΥ- ΑΙΓΑΛΕΩ 0-3

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2-3

ΠΟΡΦΥΡΑΣ –ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-0

ΚΥΡΙΑΚΗ 02/04

ΤΕΛΧΙΝΙΣ- ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...