CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Στους ομίλους η Στουτγκάρδη του Αθανασόπουλου

Champions League: Στους ομίλους η Στουτγκάρδη του Αθανασόπουλου
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην προκρίθηκε στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όμως ελληνικό χρώμα είχε η πρόκριση της Allianz MTV Stuttgart του Γιάννη Αθανασόπουλου στις γυναίκες.
Η ομάδα της Στουτγκάρδης δεν επηρεάστηκε από την ήττα στο πρώτο παιχνίδι με 3-1 από την Άλμπα στη Ρουμανία και μπήκε διαβασμένη στον επαναληπτικό για να επικρατήσει 3-0 (25-19, 25-17, 25-11) και να στείλει στο χρυσό σετ την πρόκριση.
Με 15-7 τα κορίτσια του Αθανασόπουλου πανηγύρισαν την χρυσή πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο έμπειρος κόουτς μοίρασε συγχαρητήρια.
«Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες, το σταφ, τη διοίκηση, τους χορηγούς, τον κόσμο. Αυτή είναι μια νίκη που την πήραμε όλοι μαζί. Κάναμε το τέλέιο παιχνίδι, όλοι απόλαυσαν την σημερινή παράσταση και πραγματικά έχω μείνει άφωνος! Το μόνο που θέλω είναι να απολαύσω τη στιγμή», σχολίασε στην επίσημη σελίδα της CEV.
Στον πρώτο όμιλο ξεκινάει το ταξίδι των ομίλων για την Allianz MTV Stuttgart μαζί με τις Βακίφμπανκ, Μπεζιέ, Μαρίτζα Πλόντβιβ.
Εκτός ομίλων η Μιλούζ της Παπαφωτίου
Στο Μιλούζ η τοπική ομάδα της Αθηνάς Παπαφωτίου δεν κατάφερε την ανατροπή καθώς έχοντας χάσει με 3-1 στην Πολωνία από την Μπουντοβλάνι Λοντζ, ηττήθηκε με 3-2 και στο δεύτερο ματς.