BEACH VOLLEY

Χάνει το… βαλς στην βιεννέζικη άμμο η Γουόλς

Χάνει το… βαλς στην βιεννέζικη άμμο η Γουόλς

Όσκαρ ατυχίας για την Αμερικανίδα “βασίλισσα” του αθλήματος που στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αυστρίας θα “λάμψει” δια της απουσίας της.

Ο πολλοστός τραυματισμός της Κέρι Γουόλς-Τζένινγκς στον ώμο, το περασμένο Σάββατο στο πρόσφατο τουρνουά 4 αστέρων του World Tour FIVB στο Όλστιν, αποδείχθηκε πιο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις, κι έτσι η τρις χρυσή Ολυμπιονίκης αντί να βρθεί στα γήπεδα της Βιέννης, για να διεκδικήσει τον 4ο παγκόσμιο τίτλο της καριέρας της, βρέθηκε εσπευσμένα από την Πολωνία στις ΗΠΑ για τις απαραίτητες θεραπείες.

Αντικαταστάτρια της Γουόλς στο σημαντικό αυτό ραντεβού του αθλήματος που αρχίζει στην “πρωτεύουσα του βάλς” την προσεχή Παρασκευή 28 Ιουλίου και ολοκληρώνεται  στις 6 Αυγούστου θα είναι η Έμιλι Ντέι, που παίζοντας στο πλευρό της Νίκολα Μπράνα (φωτό) θα προσπαθήσει να καλύψει όσο το δυνατόν καλύτερα το κενό της Γουόλς-Τζένινγκς και να κυνηγήσει μια ακόμη διάκριση για την Αμερική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βιέννης, όπου συνολικά τα έπαθλα θα φτάσουν το 1.000.000 δολάρια, δεν θα υπάρχει εκπροσώπηση της χώρας μας σε αγωνιστικό επίπεδο.