Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Χαραλαμπίδης : «Να ζήσω μοναδικές στιγμές στο Παλατάκι»

xaralampidis_paok

Ανυπόμονος να ξεκινήσει η χρονιά και να ζήσει μοναδικές στιγμές στο PAOK Sports Arena με τους φίλους του ΠΑΟΚ δηλώνει ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης που μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την μέχρι τώρα προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» αλλά και το κλίμα που επικρατεί..

Ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης αποτελώντας νέο μέλος στην «ασπρόμαυρη» οικογένεια μετρά αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος καθώς περιμένει να ζήσει από κοντά την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας.

Ο νεαρός κεντρικός του Δικεφάλου στις πρώτες του δηλώσεις με τα «ασπρόμαυρα» τόνισε «Ο προπονητής μας δίνει πολύ έμφαση στην φυσική κατάσταση και για αρκετό διάστημα δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Εδώ και 2-3 εβδομάδες έχουμε μπει στο γήπεδο και αρχίσαμε σιγά σιγά τους φιλικούς αγώνες και τις πιο δυνατές προπονήσεις, ώστε να δούμε σε τι αγωνιστική κατάσταση βρισκόμαστε. Βέβαια μας λείπουν παίκτες λόγω των Εθνικών ομάδων, ώστε να γίνουν πιο ολοκληρωμένες οι  προπονήσεις μας, αλλά όλα πηγαίνουν καλά και το κλίμα είναι εξαιρετικό.

Περιμένω από τους φιλάθλους μας στηρίξουν στο γήπεδο και φέτος. Έχω δει ως αντίπαλος την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν και θέλω να ζήσω και ως μέλος της ομάδας μεγάλες στιγμές στο παλατάκι. Είναι σημαντικό για τους παίκτες να βλέπουν την έδρα τους γεμάτη διότι, ειδικά στις δύσκολες στιγμές, ο κόσμος κάνει την διάφορα!»